Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7675 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2020.03.28, 10:31 Hozzászólás témája:
Szép idő van, a kijárási korlátozás értelmében kimehetek sportolni, ha mindenkitől legalább 1,5 m távolságot tartok. Nem gondoltam, hogy ilyen drága lesz sétálni egyet az M6-on!
Kiszámolt költségek
A túllépés nagysága: 79 km/h
Előéleti pontok száma: 6 pont
Bírság összege: 90.000 Ft _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42183 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.03.27, 13:02 Hozzászólás témája:
Azért nem semmi a magyar nyelv!!!!........na meg a viccgyártó képességünk _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Elküldve: 2020.03.27, 07:38 Hozzászólás témája:
A világnak több humorra, nevetésre, örömre és pozitivitásra van szüksége. Annyi fájdalom, szenvedés, harc és félreértés létezik, ami a negatív érzelmeket, érzéseket és bizonytalanságot létrehozza! Tehát örömre és valódi humorra vágyunk, jobban, mint bármikor. /Lewis Howes/
**
Néha nem lehet másképp elviselni az igazán rossz dolgokat, csak ha nevetünk rajtuk. /Trish Cook/
**
Aki egészséges humorérzékkel rendelkezik, az bárhol jár a világon, megállja a helyét. /Kabos László/
**
A humorista meghalhat. A humornak azonban nincs halála.
/Szegő András/
**
Ha már nem tudsz nevetni, a talpad alól is elveszted a talajt.
/Ken Kesey/
**
Informatikusként soha nem gondoltam, hogy egyszer a "paraméter" szót, ennyire át kell értelmeznem
/Vas Zoltán/ _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Legutóbb kutyus szerkesztette (2020.03.27, 11:19), összesen 1 alkalommal
Elküldve: 2020.03.27, 06:36 Hozzászólás témája:
Az Audi elsüllyedne szép békésen
Jól haladsz Vackor, de ne vidd túlzásba..az alkoholmérgezés se kellemes állapot _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7675 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2020.03.27, 00:08 Hozzászólás témája:
Most, hogy itthon vagyok home office-ban, elhatároztam hogy vegyészeti kísérletekbe kezdek, a mindenki által rettegett koronavírus elleni szer kifejlesztésében. Meg kell hogy mondjam, már szép sikereket értem el! Nagyon jó hatásfokkal tudok különböző, alkoholtartalmú italokat vizeletté átalakítani.
A vírus ellen még nem hatásos, de rettegés ellen kiváló! _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Elküldve: 2020.03.27, 00:03 Hozzászólás témája:
kutyus írta:
Nősülés...
– Képzeld, a Géza tegnap megkérte a kezemet!
– Tényleg? Ugye, milyen aranyos, amikor térden áll és elkezdi szavalni azt a szép Ady verset?
Egyébként azt tudjátok, hogy a nősülést a kannibálok találták ki?
(gyk.: nő sülés...) _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Elküldve: 2020.03.26, 23:52 Hozzászólás témája:
Kíváncsi vagyok, hogy egy méregdrága Audi mint csinálna ilyen helyzetben
https://youtu.be/z6uqAHqIwKY _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban