Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7672 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2020.09.17, 06:03 Hozzászólás témája:
Csak hogy legyünk vele tisztában: Darth Vader egyszer vette le a maszkját és perceken belül meg is halt...
Igaz, volt más alapbetegsége is... _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Csatlakozott: Jun 07, 2012 Hozzászólások: 2264 Tartózkodási hely: Ukrajna,Csap varosa
Elküldve: 2020.09.16, 19:31 Hozzászólás témája:
Egy nagyon tanulságos anekdota a mai hitvány politikusokról:
"Egy férfi eltéved a hőlégballonjával. Lejjebb ereszkedik, lenn a földön meglát egy nőt, és odakiált hozzá:
- Elnézést, tudna nekem segíteni? Megígértem egy barátomnak, hogy találkozom vele egy órával ezelőtt, de eltévedtem, és most azt sem tudom, hogy hol vagyok.
A nő a földön így felel:
- Ön egy hőlégballonban tartózkodik, körülbelül 10 méterrel a talaj felett. Az északi szélesség 40. és 41., illetve a nyugati hosszúság 59. és 60. foka között van.
- Maga biztosan mérnök - mondja a hőlégballonos férfi.
- Az vagyok - feleli a nő - Honnan tudta?
A hőlégballonos férfi így válaszol:
- Minden, amit mondott nekem, technikailag korrekt, de fogalmam sincs, hogy mit kezdjek az Öntől kapott információkkal, és az a helyzet, hogy még mindig nem tudom, hol vagyok. Őszintén szólva nem volt túlzottan segítségemre. Csak feltartott az utamban.
A nő erre így vélekedik:
- Maga pedig szerintem politikus.
- Igen, - bólint a hőlégballonos férfi egyetértően - de ezt honnan tudta?
A nő azt feleli:
- Nem tudja, hogy hol van, sem azt, hogy hová tart. Jelenlegi pozíciójába a kedvező széljárás sodorta. Olyan ígéretet tett, amiről fogalma sincs, hogy hogyan fogja betartani, és a maga alatt lévő emberektől várja, hogy megoldják az Ön problémáit. Igazság szerint pontosan ugyanabban a helyzetben van, mint mielőtt találkoztunk, de állítása szerint most már én tehetek róla!"
Engem sem dobott letargiába ez a videó, Vackor!
De tudod a képzelőerőm elég nagy és miután észrevettem, hogy a videó végén egy tized másodpercre rávillantja szemeit a Hölgy a fiatalemberre.... na, azt szerettem volna még látni!
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7672 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2020.09.16, 11:01 Hozzászólás témája:
Hát Gergő, megcsináltad a napomat!!!! _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42139 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.09.15, 06:47 Hozzászólás témája:
VAckor
hullajó az ünneplős írásod! ....rég olvastam már ilyesmi szösszenetet tőled!!!
::::::::::
Az olyan felvételeknél, amik hülye autós pillanatokat mutatnak, mindíg eltűnődöm, hogy lehet, hogy épp fölvette valaki?????? _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Elküldve: 2020.09.14, 18:26 Hozzászólás témája:
No, ma este ünnepelek!
Ünnepelek biz'én, befejeztem egy nagyon kemény, hathónapos diétát. Hát nem semmi, azt megmondom!
Az ünneplés persze nem azt jelenti, hogy ezt az egész barbecue-zott marhaszegyet megeszem, mert Zsandár is kap egy szeletkét. A vörösborból nem kap, az a kutyáknak árt, de nekem nem, mert erős vagyok és energikus, mert most fejeztem be egy hathónapos diétát, ami mindenfélében gazdag és energetizál, meg izé.
Egyébként tudtátok, hogy a kutyáknak egészségtelen a - egy pillanat, töltök - szóval egészségtelen a krumpli? Pedig a barbecue-zott marhaszegy mellé egy kis steakburgonya - na má', hova lett... mindegy megtöltöm - hol is... ja, igen a steak burgonya egészségtelen a kutyához.
Jó ez a Cabernet Franc!
Kemény diéta ez a hathónapos, tudományosan - hol a duhógúzó?! - tudomisén megalapozott, élettanihatásos diéta! Nem volt könnyű, de befejeztem és most ünnepelek!
Na nem mintha kövér lennék! Proszit! Vagy lettem volna! Csak az iziér'! Nem is ismerek kövér embert! Egészség! Nem is láttam olyat, sőt a kövér, az nem is magyar szó! Egészségetekre!
Jó ez a marhaszegy! Érti ez a Kicsizsó a csíziót! Hehehe... érted ugye? Kicsizsó-csízió... tök vicces!!! Tőccsünk!
Ezzel a kutyátlan steakbugornyával kitűnő! Kérsz még? Na jól van, nesze kiskutyám... másfél kiló talán elég lesz nekem, miután befejeztem egy ilyen komoly diétát... látod, miattad maradékokon tengődöm... Na itt van még egy falatka, húsz deka sincs!
Na basszus, megen teli van a dugósdoboz... mindeyg, mey a kukába! A kukába, a kukába, sej de Rozi, kukááábaaa és nem a kutyába! Tök jó! Egyre viccesebbeket találok ki, mi?
Ünnepelek, befejeztem a hathópapos diétát!!!
Mi van? Ja, hát kettőkor. Kettőkor kezdtem.
Belehúztam egy kicsit...
Na igyunk, kiskutyám! _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban