Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14400 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2020.03.21, 08:32 Hozzászólás témája:
Kivácsi Leszek kinek mennyire nö meg a haja.
Föleg arra Leszek kiváncsi hogy az enyém mennyire fog megnöni.
Nekem soha nem Volt hosszu hajam remélem nem is lesz és ez a Virus mumus hamarosan eltünik. . _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Én most növesztem a hajamat!
de tényleg már egy hónapja eldöntöttem.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Az én hajam is már csúfosan hosszú. Magamnak rövidre eddig le tudtam vágni, de most egy félhosszút/félrövidet szeretnék, ezért hagytam nőni a hajam, és fodrászhoz menni készültem, de túl sokáig haboztam.
Viszont rájöttem, hogy ha nekifogok és elrontom, akkor lesz még ideje lenőni! És akkor egy fodrász még mindig korrigálhatja, egy szép nyár végi napon! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Elküldve: 2020.03.19, 20:51 Hozzászólás témája:
Sajnos akaratom ellenére növeszteni kell a hajamat.
Fodrász nincs nem nyit ki.
Na majd kiderül hogy fogok kinézni hosszu hajjal. :
Több évtizede Volt de akkor is csak félhosszu.
Hajhosszuság= a Virus idötartamával _________________
Legyetek vidámak.
Nekem is eszembe jutott a fodrász ahogy elnéztem a férjemet.
Nemtom hogyan fog kinézni vállig érő pár szál ősz hajjal.
Én meg majd lófarkat kötök. A fejem tetején ott lesz a lenövés,-a fejsze helye.
Ha már kávézós....
Hiányzik a megszokott kávécskám,de nincs itthon csak 3:1-ben.
Azért meg nem megyünk sehova. Viszont mikor a szükséges dolgok felhalmozását végeztem,már nem volt a boltban.
Jaaa,és cigit sem tudtam annyit venni mint szerettem volna.
Köszi Emmylie!
Most jöttem a fodrásztól... De megfogadtam jó ideig nem megyek. Veszek hajfestéket és hosszú hajú hippi leszek legfeljebb. _________________
Elküldve: 2020.03.19, 09:32 Hozzászólás témája:
Egymagamba kávézok és szomoru vagyok.
Nagyon sok probléma lett nálunk itt hirtelen.Na nem csak az hogy haza kellett volna mennem és nem tudok.Mennék de attol félek hogy menetbe és jövetbe is be csuknának 14 napos karanténbe.Igy a máskor 1 hetes utazás több mint 1 honapba telne.Igy hat nem is tudok neki indulni.
Szerencsére valameddig azért itt MO-on is ki tudunk tartani de az se végtelen.
Kellene nagyon fodrászhoz is menni de az most a lényegtelenebb dologhoz tartozik avval lehet várni.
Fontos lenne eljutni a bankba és remélem hogy az sikerülni fog és el tudom intézni a papirokat amik szükségesek.
Sajnos ezt csak személyesen lehet intézni.
Máskülönben maradunk itt a házban és várunk hogy hogyan lesz tovább.
Remélem a rossznak hamarosan vége lesz és csak valami jobb jöhet.
Ezt kivánom mindenkinek és magamnak is.
Legyen szép virusmentes napotok _________________
Legyetek vidámak.
Több helyen is fent van a neten. Érdekes, mert eredetileg versnek készülhetett. És igaz! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42527 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.01.07, 06:22 Hozzászólás témája:
A facén olvastam Terymami lányától.......
A nő negyven felett egy csoda lehet. Már nem veszekszik, nem harcol, csak szeret. Kutyákat gyűjt és mindenféle lehetetlen ételt kreál magának s a családnak. A negyvenes nő bármit kitalálhat. Mehet síelni vagy hegyet mászni, befagyott Duna jegén korcsolyázni. Vezethet vitorlást vagy a férfit orránál fogva. Megtehet bármit-ez a negyvenes nő dolga. Utazhat, nevelhet egy szekérderéknyi gyereket-teljesen mindegy mit csinál, csak nevessen eleget. És ha a sors keze kibabrál vele, felemelt középső ujjal a képébe röhög: nesze! Van neki kamasz gyereke, vagy kutyája hat, a negyvenes nőnek mindent szabad. Minden este mikor fáradtan hazatalál és a fotelba leül kimerülten egyedül...csak arra gondol, nem érti más miért menekül. Mert az élete nehéz ugyan de így szép, ahogy van. Negyvenesen érzem teljesnek magam. És lehet, hogy furcsán hangzik, ...illetve tudom. De szinte várom az ötvenet, nagyon. Mert akinek az élete ilyen, az mindegy hogy hogyan él de az nem kivel.A lényeg, hogy amikor ránézel, a víz kiver...mert a negyvenes nő gyönyörű, egy csoda. Aki őt kihagyja, az mind ostoba...Mert a negyvenes nő mindenkit szeret-egy ilyen nővel az élet az élvezet. Ő már tudja, ki a barát és ki nem az, kire érdemes fecsérelni perceid-életed. A negyvenes nőnél okosabb senki sem lehet. Ha ismersz egy ilyen nőt, szeresd nagyon. Mert negyvenesnek lenni egyszeri alkalom! Ő majd megmutatja, mitől szép az élet...Imádd hát őszintén a negyvenes nőket! _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Elküldve: 2019.12.22, 13:51 Hozzászólás témája:
Kutyus és Pili kedves köszönöm a jokivánságokat.
Délelött kimentünk a telekre fát keresni.
Sajnos nagyon nehezen találtunk mert már nagyon nagyok.Még mindig van 300-400 fa de az mostmár marad erdönek.
A picikböl amit 25 éve 8.- Ft-ért vettünk 12 méteres fák lettek.
A normanok is nagyon megnöttek 20 év alatt.
A friss levegö pedig nagyon jot tett nekem.
Itt a faluban csak a csend és a jo levegö ér sokat.
Arcüreg és Bronchitis levett a lábamrol.
Pfuj szégyen pont karácsony elött.
Pár évvel ezelőtt volt egy olyan karácsonyunk, hogy asszonkám éppen első napján kelt fel a betegágyból, én meg pont akkor robbantam le.
38,6 lázzal tettem be a pulykát a sütőbe, de hogy ki vette ki, arról nincs emlékem, azt tudom, hogy ünnep után pár nappal ettem belőle egy kis maradékot - tehát nem égett szénné.
Jobbulást - és a lehetőségekhez képest - kellemes karácsonyt, kedves Emmylie! _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban