De ennek ellenére még mindig a legjobb, amit tehetünk, hogy védekezünk maszkkal, kesztyűvel, stb...
Sajnos, mivel már Dél-Afrikában is van egy szuper mutáns, ami még rosszabb a brit mutánsnál is, ez az év még rá fog menni, az tuti. Sőt, lehet hogy a jövő év is.
Ne legyenek illúzióink! Az a jövés-menés, ami ma a világban van, GARANCIA arra, hogy ennek csak akkor lesz vége, ha az egész világon meglesz az átoltottság. Az meg nagyon sokára lesz! Hiába lesz Európa átoltva és Észak-Amerika 100%-ban (ez is csak elmélet, legfeljebb ha a nyájimmunitásig, az már jó), a többi földrészen kizárt ilyen átoltotttsági szint. Ezért azokról a területekről bármikor be lehet hurcolni egy újabb mutánst, ami megfertőzhet bennünket.
Jó esetben a vakcinázás miatt könnyebben átesünk rajta. Ez is nagyon nagy dolog!
Azért a hosszabb távú elvárásunk az lenne, hogy ez a vírus is úgy eltűnjön, mint pl. a fekete himlő vírusa. De ez még messze van, nagyon messze!
Már úgy várom, hogy megölelhessem, agyondögönyözhessem a két unokát. Ma este születésnapi ajándékot adtunk át és köszöntöttük a kicsit. A nagy is ott volt. Csak maszkban, kesztyűvel átöleltük őket, na jó, egy kicsit meg is szorongattam őket.
Először a kicsit öleltük át, de én közben figyeltem a nagyot, hogy már várja ő is, Nagyon csalódott lett volna, ha őt nem öleljük át.
És itt laknak a szomszédban, a második házban. Ha nyitva vannak az ablakaink, akár halljuk is egymást. De ez a távolság most akár egy földrésznyi. Annyi, hogy nem kell web-kamera, hogy láthassuk őket és beszélhessünk velük.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14338 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2021.01.10, 17:46 Hozzászólás témája:
Igen igy van már alig va´rom.Remélem nem lesz probléma az utazással .
Persze minden változhat naponta attol függ hogy valaki a "hasára üt " vagy nem és mit talál ki.
A virus ugyis egyformán ott van minden országban. Sajnos. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Elküldve: 2021.01.10, 13:52 Hozzászólás témája:
Köszönöm mindenkinek a hozzászolást.
Hát a lányommal február elején fogok találkozni mert haza kell mennem az orvos terminém miatt.
Szeptember ota várok erre a terminre nem hagyhatom veszni.
Bojtika kedves veled örülök és gratulálok ügyes és szorgalmas vagy . _________________
Legyetek vidámak.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42198 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2021.01.10, 07:08 Hozzászólás témája:
Bojti
gratulálok! az a lényeg, hogy sikerült, nem az, hogy görbe vagy egyenes _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Én is örülök, Emmylie Kedves, hogy sikerült a lányod műtétje! Majd csak megerősödik szépen.
Nekem meg a félévi utolsó vizsgám is sikerült, jegy még nincs. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Elküldve: 2021.01.08, 11:51 Hozzászólás témája:
Bau kedves köszönöm szépen.
Nem volt tul nagy mütét de mégis vigyázni kell neki.
Föleg majd otthon a fiukkal. elégge szofogadatlanok el vannak kényeztetve azt hiszem. _________________
Legyetek vidámak.
Elküldve: 2021.01.08, 09:54 Hozzászólás témája:
Igen az elsö jo hir ebben az évben. :ugrs
Most majd otthon kell neki a gyerekekkel vigyázni mankozás közben.
Elég szeleburdi mind a két fiu
Nagyobb baj lehetne belöle ha véletlenül el löknék.
Remélem nem lesz ilyen vagy hasonlo eset és jol hamar meggyogyul majd a térde. _________________
Legyetek vidámak.
Elküldve: 2021.01.07, 19:54 Hozzászólás témája:
Ma megvolt a lányomnak a mütétje holnap már talán haza is mehet a korházbol.Izgulnom nem kellett volna hisz jo kezekben volt ill. van.
Egy hétig kell neki majd mankoznia .
Szerencsére a vejem tavaly február ota home office-ban van igy tud neki segiteni.
Nagyon szerettem volna neki segiteni de jelen pillanatban az utazás nem nagyon lehetséges. _________________
Legyetek vidámak.
Elküldve: 2021.01.07, 00:07 Hozzászólás témája:
Sajnos én eltévesztettem hisz ma ünnepnapon nem operálnak a korházakban csak ügyelet van.
Késön jöttem rá egész nap izgultam.
Holnap kerül sorra
Feledékenységemnek köszönhetem hogy most igy 2 napig izgulok _________________
Legyetek vidámak.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban