Bojti - jól felkavartad a kedélyeket a szószátyárban.
Pedig nem is figyelem nagyon.
Bosszant ez az eltúlzott nyelvi szabadság.
Még a régi, stabil fogalmakat is nehéz fordítani néha, mégsem szabadulhat el minden... _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42135 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2021.01.17, 06:46 Hozzászólás témája:
Jaj, tényleg!!!tudtam, hogy valamiért ismerős a címe, a Klubrádióban hallottam már sokszor
_________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Face.
Meg a Klubrádióban a műsor.
Holnap lesz 11:00-től az e heti adás ismétlése, az eredeti időpontot nem tudom, én mindig vasárnap délelőtt szoktam hallgatni. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Bojti - jól felkavartad a kedélyeket a szószátyárban. Már 72 komment és megszámlálhatatlan alkomment van.
Jól legyorsultad a többi témát. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Szóval jó kollégák.
Kettejüknek együtt van két jó lába, négy lánya és két aggódó nővére.
Gyógyulást kívánok a fájós lábaknak! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Én felhívtam az öcsémet! Itt a nővéred beköszönés után megkérdeztem hogy van a fájós lába, mi van a két kislánnyal,szóval kedélyesen elbeszélgettünk,csak valahogyan nem jött az a laza,humoros válasz mint amit megszoktam tőle. Akkor bedobtam egy olyan kérdést amire csak Öcsi tudhatta a választ,most viszont síri csend volt válasz helyett. Akkor kérdeztem meg kivel beszélek? Kiderült,hogy Öcsi telefonját a kollégája vette fel,neki is van egy nővére,épp gondjai vannak a lábával és két kislány apukája ő is.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14328 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2021.01.14, 17:24 Hozzászólás témája:
Bojtárgazdi írta:
De még szerencse, hogy a hívó megkérdezte. Mi lett volna, ha csak elkezdi sorolni, hogy mit kér.
A szomszéd asszonyom kapott egyszer egy meghivást lakodalomba.
A hivo csak mondta mondta a magáét egy idö eltelt mire kiderült hogy a meghivás nem neki szol.
Végül mind a ketten jot nevettek a tévedésen.
Viszont én kaptam egyszer egy téves sms-t.
Olyan valaki irta aki valaki mással utazik gondolom autoval munkába.legalábbis ilyesmi derült ki a szövegböl.
Vissza irtam neki hogy az üzenete rossz helyre érkezett.
A lakásba is kaptunk már fals faxot. Az egy kamionnyi áru számlája volt
ott is intézkedni kellett hiszen valahol várták azokat a zámlákat.
Bizony néha történnek egy egy elütésböl tévedések. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Hát nem!
De még szerencse, hogy a hívó megkérdezte. Mi lett volna, ha csak elkezdi sorolni, hogy mit kér összekészíteni a hétvégére?
Kutyus: Nappal történt a hívás, mert aki éjjel lenyom egy 12 órás műszakot és este vár rá a következő, az délután 2-kor, uram bocsá', még javában alszik.
Nincs a faluban hentesbolt már vagy három éve, persze hívhatták bárhonnan is. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
_________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42135 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2021.01.14, 06:01 Hozzászólás témája:
Kivált éjjel kellemes az ilyen téves hívás......szegény, biztos megnyugodott, hogy nem túlóra miatt hívták _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Tegnap muris eset történt nálunk.
A fiam, éjszakás 12 órás műszakja után még javában aludt, amikor csörgött a telefonja.
Annyit hallottam: -MI??? - NEM!
Amikor felébredt, megkérdeztem, mi volt az a hívás.
Kiderült, azt kérdezte tőle a hívó, hogy ő-e a hentes.
Én nagyot nevettem, ő szegény nem, mert megijedt, nem túlóra miatt hívják-e. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Emmylie!
A Tiéd szükséges utazás.
Én azokat a luxus utazásokat emlegetem, amik nélkül jól meg lehet lenni.
És Te nyilvánvalóan betartod a védelmi rendszabályokat.
Mindig csodálom, hogy mennyi erőd van! Persze tudom, ez egy elszánt anya reje, kitartása! További kitartást és sok erőt kívánok Neked, hogy mindkét helyen helyt tudjál állni!
Természetesen az én esetem egyszerű. A szomszédban vannak. Ha segítenünk kell egymásnak, helyben vagyunk.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14328 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2021.01.10, 19:42 Hozzászólás témája:
Örülhetsz Capsella kedves hogy olyan közel vannak hozzád.
Virus ide vagy oda nekem "muszáj" mennem és jönnöm ide-oda.
mást nem tudok csinálni.
Megosztani nem tudom magam és két helyen se tudok lenni egyszerre.
Minden alkalommal döntenem kell arrol hogy hol kell a több segitség itt vagy ott.
Hidd el hogy nem könnyü és nem szorakozásbol utazgatok ide-oda. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban