Az őrölt tojáshéj Tovita néven valakit már régóta gazdagít.
Semmi egyéb nincs benne a tojáshéjon kívül. Talán a tabletta kicsit ízesített. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Legfeljebb legközelebb rendelnek ezt is. A mi "kóp"-unkban szokott lenni, elfér a többi fűszer közt, úgyis divatban van. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
A lányom úgy süti, hogy meg sem hámozza, kefével jó alaposan lesikálja, vékonyra karikázza, és nagyon kevés liba- vagy kacsazsíron megsüti.
Nagyon finom, nem tocsog a zsírban, bármi mellé esszük. De Bau receptjét is kipróbáljuk, nagyon klassz lehet. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42122 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2018.01.05, 06:07 Hozzászólás témája:
Az édesburgonya (batáta) valóban nagyon finom köretnek, bárminek.Az ára húzós, bár néha lehet már aránylag jó áron kapni
Én egyszerűen csak lesózom a hámozott, szeletelt batátát,és kacsazsíron megsütöm
Valóban jó a cukrosoknak, mert a glikémiás indexe alacsony _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40657 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2018.01.04, 20:49 Hozzászólás témája:
Az előbb láttam egy édes burgonyából készült klassz receptet.
Gondolom csupa egészség lehet!
Főtt édes burg,lila hagyma reszelve,Curry por ,só bors,és sok margarin van kikeverve.
Ez vega "kenőke",- vagy csak úúúúgy reggeli ,-pirítósra kenve.
Állítólag a cukorbetegeknek is jó.
Most már csak azt tudnám,hol kapok Curry por -t,mert még nem láttam a boltban.
Kurkumát igen,színre megegyezik,de a Curry porban más fűszer is van. _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban