Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7672 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2020.02.26, 05:34 Hozzászólás témája:
Fiatal özvegyasszonyt kíséri haza a lovagja.
- Tudja Ernő, amikor a férjem meghalt, én bevarrattam a ...nám...
Másfél óra múlva:
- Ugye örül, hogy csak vicceltem a bevarrással?
- Hát... néhány öltés nem ártott volna... _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7672 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2020.02.25, 06:13 Hozzászólás témája:
Retro vicc
Felnőtt ember vagyok, eleget tapasztaltam, láttam már, de itt van ez a telefonszex, még soha nem próbáltam. No, mondom magamnak próbáljuk ki egyszer ezt is, és már tárcsázok is.
A vonal másik végén Andi búgó hangja turbékol. Nem vesztegeti az idejét, rögtön témánál is vagyunk. Közli velem, hogy ő meztelen, és a hangom simogatás ami olthatatlan szenvedélyes vágyat kelt benne. Extázisa ellenére gondoskodóan megkér, hogy helyezzem magam kényelembe.
A szám kiszárad, olyan izgalomba jövök én is, hogy kényelembe helyezem magam.
Megkér, hogy vetkőzzek én is le. Levetkőzöm. Ott vagyok csupaszon mint egy szalámis szendvics szalámi nélkül, és ekkor ... ekkor valami idióta elkezdi verni a telefonfülke üvegét!
Hogy micsoda alakok vannak! _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Elküldve: 2020.02.25, 06:12 Hozzászólás témája:
- Hallottad, a Béla elájult az anyósa temetésén.
- Furcsa. Nem is tudtam, hogy ennyire oda volt az anyósáért.
- Hát nem is. Tudod, 5 éve már egyszer azt hitték hogy meghalt, de elejtették a koporsót és föléledt az anyós. Még 5 évet élt. Most is az egyik koporsóvivő megbotlott, na akkor ájult el a Béla... _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Szerk.: Már fordítják angolra és németre. Épp a fordítós csoportban láttam meg a FB-n. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Elküldve: 2020.02.24, 10:19 Hozzászólás témája:
Egy kapcsolat kezdete: "Én is téged."
Egy kapcsolat vége: "Te is az enyémet." _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban