Lehet, hogy holnap nudlit főzök magamnak, penóttal.
Még mielőtt az összes tejszín a kávémban köt ki.
Nem lesz nagy strapa két szem krumpliból. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Mihez,,,
Sült hús, grízes tészta ,zöldsaláta
én hiszek benne.
A grízes tészta nálam lekváros és cukros. Ahhoz valahogy nem smakkolna a savanyúság.
Zöldsaláta - az mi? Nem eszem ilyesmit, mert gyerekkoromban nem szoktam meg. Lehet, hogy rászoknék, de nem jutok hozzá rendszeresen.
A sültekhez lehetne, de tényleg valahogy nem kívánom.
Ropogósabb dolgokat sokáig nem tudtam enni, most meg a bóti fogammal nem érzem úgy az ízeket, no de nem is illeszkednek nagyon egymáshoz sem. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: Jan 21, 2008 Hozzászólások: 12818 Tartózkodási hely: Bp.Pestszentimre
Elküldve: 2021.01.18, 20:30 Hozzászólás témája: .. Azt
Bauka aranyos vagy,de tudod ha csinálni kell valamit,akkor azt csinálni KELL.
Egyébként a fokhagymát,savanyú káposztát én is nagyon jó immunerősítőnek tartom,fogyasztjuk is bőséggel. Tudom,hogy ilyenkor előjön,hogy a franc tudja milyen tápszert,trágyát stb.-t kapott,de erre csak azt tudom válaszolni,hogy amióta facsarunk, -kb.10 éve- megfázva sem voltunk,holott mindketten kirohangálósak vagyunk. /Úgy ahogy bent vagyunk,kiszaladunk valamiért akármennyi mínusz van/
A céklát imádom sülve,savanyúnak,lének-mindegy.
Ma francia rakott krumplit kaptunk a rendelt hamikában,a valamilyen levesemet is a zuram ette meg.
Pedig sokat kéne enni,mert nagyon jó immunerősítő!
Mihez?
Amúgy meg már lassan a rántott leves is immunerősítő lesz, ez az érv nem győz meg. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Nincs is a boltban, de ritkán is eszem. Általában a savanyúságot nem kívánom. Néha egy-egy üveges cékla kivétel, mert tényleg szeretem. (Eszem is vagy egyszer-kétszer évente.) _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Rántott máj volt a tegnapi zöldséges rizs maradékával.
Mondtam a zuramnak,jövő hétre kaját rendelünk,mert soha nem végzek a nagytakarítással. Hejába van nagy sejhajom,azzal is csak egy lovat tudok megülni.
Mire kikerülök a konyhából,elmulik 10 óra,csinálom délig,délben 1-1,5 óra pihi Aztán délután folyt köv.amíg kedvem/erőm van.
Mééég ennyi könyvet! Leszedem,polc töröl,egyenként könyv töröl,vissza. Létrára fel-le. Tavaly nem csináltam meg ilyen aprólékosan,most muszáj.
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40686 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2021.01.17, 18:29 Hozzászólás témája:
Szerintem próbáld megenni.
Nem lehet az olyan kemény ?
A cékla nyersen is ehető.
Honnan van?
Bolti vagy házi?
Én hasonló esetben írtam a gyárnak és küldtek helyette egy karton "kárpótlást"
Magozott meggyről volt szó.(tele volt maggal és löttyedt puha volt) _________________
Köszönöm, Bauka!
Akkor mit csináljak vele? Átjárta már az ecetes lé.
Kidobom vagy megeszem? _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban