Köszönöm, jólesik, hogy hiányoltatok.
Néha bekukkantottam, de nem vettem észre, hogy körözés alatt állok.
A diplomát átvettem (4-es), a szememmel kezelésre járok havonta 1x a Mária utcai szemklinikára. Ezek olyan elveszett napok, mert reggel nagyon korán kelek és indulok, hogy lehetőleg 8-kor már ott legyek. Tíz óra körül végzek, olyankor rendszerint csak hazajönni van energiám, átalszom utána majdnem két napot is.
Ez a kezelés viszont, no meg a kétféle "szemvitamin" együtt, vagy nem tudom melyik, javulást hozott eddig a kezdethez képest, tudok dolgozni. Ergo sokat dolgozom, és a gép egész nap be van kapcsolva, mert a maileket fogadnom kell, úgy érkezik a munka. Ha nem reagálok rá, másnak adják.
Ászoklaci!!! Az idézet remek szójáték a szakdolgozatom témáját is adó Lénárd Sándor egyik verséből. A poén benne az, hogy a rímet a kiejtés adja, a Kalkuttára az a szó rímel, a Hühnerfutter, ami kiejtve Hűnerfutta.
Mindig legalább elmosolyodom, ha meglátom.
Lelkileg nem vagyok éppen a csúcson, csúfosan elhíztam a sok ülésben. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban