A Fb-n folyamatosan fent van, épp most köszöntötte Egmart a névnapja alkalmából. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Én meg, talán a szellemi munka miatt, folyton édeset ennék.
A kinézetem kevésbé zavar, az egészségi következményektől tartok.
Fizikai aktivitás sincs nálam.
A fogorvosnál sem jártam még, és kérdés, holnap sikerül-e felmenni. Kevés munka érkezett mostanában, ha kicsit és macerásat kapok, azzal elszöszölgetek, hogy kinézetre is szép legyen. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Nagy gratula! Hoztad a megbízható formádat.
Na, kicsit lazítsál, pihenjél, nem lehet mindig 100%-on pörögni.
Ami az elhízást illeti:
a könyvelók is elhíznak egy idő után, kivéve, ha gyomorbajosak.
Ha panaszkodnak a sok ülés és a súly miatt, azt szoktam mondani, az nem is jó könyvelő, akinek nagy szája és nagy segge nincsen.
Tudod, most májusban én is felszedtem, amit tavasszal legályáztam az ásóval, gereblyéval és egyebekkel. Tegnap ment el az utolsó beszámoló, de ma már itt könyvelem a 19-es nyitókat, átutalásokat csinálok, az éjszaka a mi cégünk statisztikáját készítettem el 95%-ra. Nagyon igyekszem, hogy mielőbb mehessek Ostorosra.
Nem írom le, hány kilót kellene fogynom. Néhány göncöt ajkartam venni, de erre a méretre semmit!
A jövőben megpróbálok még jobban előre dolgozni, hogy ne legyenek ekkora nagy munkacsúcsok, mert így ez a jojó effektus nem küszöbölhető ki. Ilyenkor a stressztől éhes leszek, sokat eszek, a sok üléssel együtt hízok. Ráadásul még a vízvisszatartásom is megnő ilyenkor, miután felállok a gép elől, kell vagy három nap, hogy ez megszúnjön. Ezalatt lemegy pár kiló, de még marad jócskán.
A facén sosem vagyok néhány pillanatnál tovább. Leginkább a fordítós csoportban akkor is. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Igazából csak alapdiploma, főiskolai szintű, de szándékomban is van mesterfokozatot szerezni. Összekapom magam és le kell tennem valahogy az angol középfokút, akkor mehetek fordító- és tolmácsképző mesterszakra. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Végeredményben halasztottam is egy félévet, aztán a leadással is volt gondom.
De időközben annyit olvastam és annyi anyagot gyűjtöttem, fogalmazgattam, hogy a végén szinte már csak szerkesztenem kellett.
Most adtam magamnak egy szabad évet, de az az igazság, hogy most anyagilag sem megy úgy, hogy befizethetem volna magam egy kurzusra. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14400 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2019.06.02, 19:25 Hozzászólás témája:
Bojtika kedves gratulálok a diplomához
Sétálni azt nekem is kellene azt irt fel az orvos de nem nagyon van rá idöm.
Hiányoltalak én is de gondoltam hogy sok a tanulni valod vagy dissertation-t vagy valami hasonlot irsz.
áhh, tudom, hogy sétálni kellene, és meg is teszem, de itt nem szívesen. Végképp meguntam az utca látványát.
Bringával szívesebben megyek ki, de erre is vissza kell szoktatnom magam. Túl kényelmes, hogy Zsombor bevásárol.
A szemészorvosok szerint a gépezés nem számít.
Én észreveszem, hogy kicsit fáradékonyabb a szemem. Igyekszem úgy beosztani a munkákat, hogy fáradtan ne dolgozzam. És ha azt érzem, hogy már nem megy, akkor mars aludni. Nem tudok már hősiesen virrasztani. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban