Csatlakozott: Aug 18, 2005 Hozzászólások: 998 Tartózkodási hely: Szeged
Elküldve: 2019.08.28, 06:54 Hozzászólás témája:
Számolni ugyan már én is elkezdtem, de nem tudom olyan vastagon jelezni, mint Katuskám! Úgyhogy megköszönöm, ha folytatja! Köszi Katus! ❤❤❤
Nagyon várom már a találkozást! Egy két évvel ezelőtti búcsúként tettem fel a Facebookra, majdnem mindenki ismét jelen lesz! ❤❤❤ _________________ tamarik
"Ne múljon el úgy egy nap, hogy valakit igaz szeretettel át ne ölelnél! Próbáld ki, érdemes!"
A Kátyuska elkezdhetne vissza számolni.
Úgy néz ki kicsit hűvösebb időnk lesz,mint korábban.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: Aug 06, 2006 Hozzászólások: 1860 Tartózkodási hely: nemvad-nyugat
Elküldve: 2019.08.24, 18:49 Hozzászólás témája:
Kedves Szécsike! A fénykép alapján ez egy legalább F1 hibrid, de lehet, hogy F2. Lényeg, hogy ennek a magja nem fog kikelni, vagy ha mégis, nem olyan lesz mint az eredeti növény. Ezeket nem magról szaporítják, hanem tőosztás, dugvány mikroszaporítás... _________________ Születtem, felnőttem
durva gaz erdőben,
virág vagyok, attól félek:
csalán lesz belőlem. (Nagy László)
Balu drágám! ÍGY IS! Volt homokkal keverés,keverés nélkül csak úúúgy,,lakásban majd kint a melegben....
A jelenlegi vetés kb.3 hetes,naponta spriccnizem,néha belemerítem az alját vízbe nehogy kiszáradjon. Feladtam.
Most kerestem kész növényt árúsító helyet,mert nagyon szeretném.
Tavaly vettem a piacon egy csokrot,beleszerettem....és évelő.
Cimarintól kaptam egy 100 holdas pagonyra való magot,amit most negyedszer sem tudok rávenni hogy kikeljen.
Mindenféle módszert bevetettem már,de eredmény nélkül.
Jelenleg folyamatosan nedvesen tartom a félárnyékban -mint a fűmagot-,de ez sem akaródzik kikelni.
Cimarintól kaptam egy 100 holdas pagonyra való magot,amit most negyedszer sem tudok rávenni hogy kikeljen.
Mindenféle módszert bevetettem már,de eredmény nélkül.
Jelenleg folyamatosan nedvesen tartom a félárnyékban -mint a fűmagot-,de ez sem akaródzik kikelni.
Csatlakozott: Feb 06, 2007 Hozzászólások: 3515 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2019.08.21, 06:50 Hozzászólás témája:
Erdei páfrány töveket tudok hozni, ha valaki szeretne! _________________ gagi
Elküldve: 2019.08.21, 05:12 Hozzászólás témája:
Rendben.........Nem is szoktam többet vinni, mint 9 kilót.....ha nagyon kell, van nyitva ABC _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban