Nemtom ez ilyen szempontból milyen hely ,de tény hogy a doki szájában megalszik a tej. Ráadásul az orra alatt motyog és nem győzök mentegetőzni mikor visszakérdezek az öregkori rossz hallásomra hivatkozva. Az aszintes néni csak mosolygott a bajsza alatt,őt tisztán hallottam.
Évente megyek,gondoltam majd csak javít a frekvencián,de egyre rosszabb. Ő sem fiatalodik.
Jaaa,ezzel a beutalóval kértem időpontot csontsűrűség vizsgálatra,azt mondták telefonáljak a jövő héten,akkor kezdik kiosztani a januári időpontokat.
Még jó,hogy nem életbevágó.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42122 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2018.11.28, 11:05 Hozzászólás témája:
Lehet, ezt nem tudom....ezek szerint Szécsike is valami hasonló helyre ment reuma rendelésre _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Elküldve: 2018.11.28, 11:02 Hozzászólás témája:
Ez csak akkor valószínű, ha a rendelő kórházban működik - mint pl nálunk az ortopéd ambulancia, ahol szintén 9-kor kezdődik a rendelés, mert a dokik előtte vizitelnek az osztályon _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Elküldve: 2018.11.28, 04:58 Hozzászólás témája:
Szécsike
Rendes volt a betegirányítós hölgy.......a doki meg mi a fenét csinál kora reggel??? _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Nem annyira méreg,inkább mérgecske, vagy csodálkozás.
Beutalóval kértem időpontot a rejomás doktor bácsihoz,aki 7-től rendel.
Aszongya a recepciós hölgy,hogy 7-től rendel ugyan,de 1/4 9-re ad időpontot,mert késni szokott,addigra csak ideér....
Kutyadokinál voltunk a szokásos oltásokért és a kisebbnek kértem valami gyogyót mert epilepsziás görcse volt már 2-3 az idén.
A dokinéni taknya nyála folyt,meg is jegyeztem hogy talán orvoshoz kellene mennie. A két kutyával eltöltöttünk bent vele 10-15 percet míg elmondta mi a teendőnk.
Ma reggelre a zuram már jelezte,hogy összeszedett valamit.
_________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban