Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42487 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.01.11, 06:31 Hozzászólás témája:
Szécsike
a havi egyszeri ingyenesen fölvehető, egyösszegű mennyiséget se adja ki???
HA igen, próbáld meg azt, .......vagy lehet, a napi fölvehetőt kevesebbre írtátok anno _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Én most az előbb kaptam fel a vizet.
Jött email-es hírlevél a telefonszolgáltatótól hogy: Vásárold meg nálunk 2020-as megyei autópálya matricád!
Ha nem tudnám hogy automatikus üzenet, megkérdeztem volna: miért, az autót Önöktől kapom ehhez? _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14400 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2020.01.10, 20:37 Hozzászólás témája:
A férjem mobilja miatt bosszankodtam ma.
Telefonálni akart az autoszerelönek és nem tudott.
Kiderült nagy nehezen hogy azért mert nem csináltuk meg az adat egyeztetést.Kellett hogy kapjunk állitolag valami sms-t de elképzelhetö hogy véletlenül törölte.
Nem értem hogy miért nem elég az hogy ha változás van azt bejelenteni nekik?
Azt mondták minden évben meg kell csinálni az egyeztetést.
Most mehetünk emiatt Sopronba intézkedni de remélem nem veszti el a feltöltött összeget. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Én azért kaptam idegbajt tegnap,hogy a ATM nem ad ki nagyobb összeget,100 e.a max.hiába kínálja fel hogy más összeg. /a limittel nem lehetett gond/ Persze minden tranzakció után ktg.felszámolás.
/a fogászati ktg.-et csak kp.-vel tudom rendezni /
Capsella! Szerintem Kutyusnak lehet mégis igaza.
Értve azt amit írtál a gépedről és a netedről, azt gondolom, hogy az adatokat fogadó szerver, rendszer, metódus lehet túlterhelt.
A "token" -t szerintem a gyors pénzköltésekre találták ki.
Bár naponta használom a tábla, asztali, mobil és tableteket, pénzügyi ügyintézést sose tennék mobil gépen.
Szóval őskövület vagyok, jobban szeretem ha "elfér" az ujjam begye a billentyűn...
Azt, ez csak vélemény. Nem vagyok semmiféle szaktekintélye a témának.
Elküldve: 2020.01.09, 05:50 Hozzászólás témája:
Capsella
Nem hiszem, hogy az lenne a baj oka, hogy asztali gépről akarsz utalni.........inkább talán az, hogy napközben túl nagy a forgalom, és vagy a neted kicsi teljesítményű, vagy a fogadó nem győzi napközben _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Csatlakozott: Jan 16, 2012 Hozzászólások: 2247 Tartózkodási hely: Eger
Elküldve: 2020.01.09, 00:10 Hozzászólás témája: Miért mérgelődök?
Jaj Bau, ez tényleg nagyon bosszantó!
Ráadásul annak caplatni, aki nehezen mozog vagy még valakit igénybe is kell vennie, hogy fuvarozza, ez szörnyű!
Na, de halljátok a médiában, az idén mekkora gondoskodás fog körülvenni benünket egészségileg? Minál jobban harangoznak, annál rosszabb a valóság!
......................
Korábban írtam az átutalásokról, hogy nappal nem boldogulok vele, többedik kísérletre tudom elutalni, de este későn vagy éjszaka elsőre megy.
Na, ma ugyanez volt a helyzet a Kft-s és az egyéni vállalkozós bankszámlákkal is. Nappal nem tudtam elutalni, este mindkettőről elsőre.
Azért ez bosszantó! Nem nekem, én rátudom, hogy ezt este végezzem el, nekem itthon van az iroda. De akinek nem? Fél napig kínlódjon vele?
Lehet, hogy az okostelefon és rá az az token vagy mi a frász lehet a jó megoldás.
Csak jutna már el a lányom nekem okos mobilt venni! Mert asszongya, én nem tudok abból jót venni.
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40906 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2020.01.08, 20:40 Hozzászólás témája:
Bosszankodom.
Tegnap voltam a gyógyszereimért...
Az egyiket nem tudják odaadni,mert hiánycikk,a másikat csak helyettesítő gyógyszerrel kaphatom meg.
Mondom a "néninek" akkor megpróbáljuk máshol.
Szegény gyerekem 3 különböző gyógyszertárat járt végig,mire TATÁN megkapta az egyiket.-
Most mehetek vissza a rendelőbe mást íratni helyette. _________________
Én megjártam, egy nappal később küldtem számlát, és már késő volt. 24-én indították az utalást - majd 30-án ideér az összeg, a bankok 6 napig hallgatnak.
Akkor meg biztosan zsúfoltak lesznek a vonalak, kérdés, a tovább-utalásomat időben megkapja-e a fiam. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Jan 16, 2012 Hozzászólások: 2247 Tartózkodási hely: Eger
Elküldve: 2019.12.27, 21:36 Hozzászólás témája: Miért mérgelődök?
Bojtárgazdi!
Megerősítettél abban, hogy a köd, eső hatással van wgyik-másik telefon működésére. Az enyém egy nagyon primitív mami telefon. Kicsi a tárkapacitása is. Van, amikor jól üzemel, van, amikor nem. Nemcsak SMS-nél, de beszélgetésnél is.
A köddel, esővel való összefüggést már megfigyeltem.
Nagyon bosszantó, van, amikor 1-2 perc beszélgetés után kikapcsol. ki kell vennem az aksit, visszateszem, utána ugynaz. Aztán később nem tudni, mitől megjavul.
De itt jó térerő van. Csak a telefonommal van a baj. Januárban, ha lemennek a leltározások és feltöltik a készleteket, már tényleg veszek egy okosat.
A növényvédős szakmérnök éves számlája elsőbbségivel a szomszéd faluból 8 nap alatt ért ide. Igaz, minden nap más irodai postás járt a postával, mert a mi postásunk (javakorabeli, kisportolt, erős testalkatú férfi) kevésbé jó környéken teljesít szolgálatot. Az irodai postai dogozó nők hordták a leveleket, pénzeket!
Már elég komolyak a postai díjszabások, nem értem, abból miért nem lehet a postásokat jobban megfizetni? Nehéz munkát végeznek, mert fizikálisan sem semmi, de szellemi munka is. Erre még létszámot csökkentgetnek! Ha ennyire sokat késnek, akkor nem csoda, hogy egyre kevesebb lesz a postai küldemény.
Kedves ászokfa, és mindenki aki december végén rendel!
Figyeljetek oda, az ilyen rendelésék számlázási árára, mert a rendeléseket felveszik a 2019.-árakon, amennyiben január elején árat emelnek,,és január 2.-án kezdenek dolgozni, már az új árakon fognak számlázni. Mi már bele futottunk ilyenbe, úgyhogy vissza küldtük a csomagot,mert ez egy tisztességtelen kereskedelmi magatartás.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Elküldve: 2019.12.27, 12:31 Hozzászólás témája:
Ászokom
valóban dühítő, de a szolgáltatók kivételével sokan tartanak szünetet, vagy rövidített munkanapot _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban