Ma bementettem a hidegre érzékenyeket,holnap folyt.köv. a fagyra érzékenyekkel. Datura,mese,vérvirág,oxális,kánna,lantana,szerelem,stb...
Csak a muskátli és a leander marad még kint. /jobb félni mint megijedni,okt.vége van/
4-5 tejfölös vödör gyökereztetésem is van,majmelásssuk mire viszi,de sajnáltam lekukázni. /plumbágó, lophospermum,petárda,stb...amit vissza kellett vágnom/
Emmylie szivem,CSAK mesevirágból van 14 ládám! /+ a cserepek-nemtom mennyi/
Muskátliból 21 hosszú láda + a cserepek. /a lépcsőfeljáró korlátja "ferde",ott a rácson cserépben vannak felfüggesztve/
Holnap sem fogok unatkozni.
Minden ősszel és a tavaszi átültetésnél fogadalmat teszek,hogy több NEM!!
De csak azért,hogy legyen mit megszegnem!
Kutyus szivem az enyém még kint van takarásban,ajtó közelben,térdelőrajtban.
Akkor szoktam "bekapni" ha fagyokat ígérnek.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14463 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2019.10.27, 06:53 Hozzászólás témája:
Bau kedves 10 láda? Nem semmi.Rengeteg kaktuszod lehet.Anyosomnak Volt örületes gyüjteménye.Nekem nincs egy se pedig egyszer Volt egy gyönyörü szép telis tele piros virággal de
Dolgoztunk mi is
Már csak a leanderek és a muskátli maradt kinnt a többi be lett hordva.
Remélem a jövö héten még ki birják mert behordani csak az utánna valo héten tudom. Utazo napom van
Én ma mindent behordtam, mert 1 hónapig megint nem megyünk a kertecskébe.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42894 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2019.10.03, 11:09 Hozzászólás témája:
Köszi Bau
Én is így gondoltam.....asztalon vannak a fal mellett, ott mindig melegebb is van _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 41218 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2019.10.03, 09:26 Hozzászólás témája:
Kutyus
Én még kint hagyom a kaktuszokat,legfeljebb letakarom este őket (nekem van buborék fóliám)
Szárazon legyenek,de a fény kell még nekik.
Amíg nem megy mínusz alá addig maradhatnak.
Ma bepakoltam az összes szobanövényemet,vége a nyaralásnak.
Aminek nem találtam helyet és több cseréppel is van,kiraktam az utcára a járda mellé,hátha égetően szüksége van rá valakinek.
Az a baj,hogy ész nélkül gyűjtögetek,a seprűnyelet is ledugom hátha megfogja,aztán ilyenkor meg szentségelek.
Nálam már csak a leanderek maradtak kint. a kaktuszok a pincébe, egyéb virágok bekerültek a házba. Várhatóan 3-4 hétig nem megyünk ki.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Délután voltam a Tascoban, átmentem az OBI.ba is. Hatalmas cserépben több elefánt jukka, gyönyörűek. Viszont néhány levélen hosszú csíkban volt a gyapjas tetű! Na, akkor érthető, hogy könnyen hozunk haza bármit, mert a dögök nem állnak meg egy-egy növényen, hanem mennek tova...
Gondolkodtam, hogy szóljak-e róla a kertészeti részleg dolgozóinak? Aztán gondoltam, megígérik, hogy lepermetezik, de én eljövök, már úgysem látom. Viszont máskor is megyek vásárolni...
Vénségemre milyen megalkuvó lettem!Köpjem magam szembe?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban