Ó, Emmylie Kedves! Még jó,hogy nem esett bajotok! A szélben el is eshettetek volna! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14400 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2017.10.29, 22:37 Hozzászólás témája:
idezet írta:
Guszta a süteményed Emmylie!
Majd számiolj be a keresztelőről, biztosan kedves élmény lesz
Szoval elöször is kellemetlen söt felejthetetlen élmény Volt az egész utazás.
A férjemmel nem érdemes utazni mert ha utazik velem minddig történik valami váratlan és kellemetlen dolog.A keresztelöre indultunk és a busz egy baleset miatt nem jött. Taxival mentünk hogy oda érjünk.Oda is értünk a keresztelö meg is Volt szép Volt és Constantin nem sirt de gagyogott egesz idö alatt.Az ebéd is jol sikerült Maxi is nagyon jol viselkedett.Szépen telt a délután és e´n örültem hogy nem történt semmi váratlan dolog A férjem ugyanis vonzza a váratlan baljos eseményeket.
Na ma indulnunk kellett vissza.Egész ejjel orkán erejü szél fujt reméltem délre el mulik és szépen ki érünk a vasutállomásra.
Idöben ebédeltünk elkészültünk ám azt a tájékoztatást kaptuk hogy a villamos nem közlekedik a föpályaudvarig. az orkánkárok miatt.
Na gondoltam itt a férjem az már a második váratlan esemény.
Korábban indultunk mivel tudtuk hogy többet kell gyalogolni majd a pályaudvarig.Az esö addigra el állt amire a villamosrol le szélltunk.
A 120km-es orkán erejü szélben gyalogoltunk és elértük a pályaudvart.
Odaerve a rendörség nem engedett be bennünket mondván a fö pályaudvar le van teljesen zárva és át kell mennünk másik pályaudvarra.
Az orkán erejü szélben gyaloglás a gyorsvasuthoz Volt a következö de én már szabályosan ki voltam dögölve már joformán menni se tudtamNagy nehezen aztán el értük a vonatot és vissza érkeztünk és igy ez a keresztelöés ezek a napok emlékezetesek maradnak.
A férjemmel nem érdemes utazni vonzza a katasztrofákat jobb ha legközelebb is egyedül utazom. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Bauka, köszönöm! Azért nem tudom ezt, mert nem használok képtárat. Alkalmilag egy-egy képet felteszek, a többit pendrive-n tárolom inkább. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
PAmpazsuzsi kérdezte a képfelrakást......itt van Bojti és Bau segítsége
Bau
Bocsánat...
Kicsit belekotyogok!
Nem kell már lekicsinyíteni,mert a legtöbb képtár már megteszi helyettünk,csak be kell állítani!
Photobucket és az origó is megteszi.
Bojti
Zsuzsóka! A képet lekicsinyíted valamelyik képszerkesztővel max. 640x480 képpontosra.
Ezután felteszed a képfeltöltésre vagy valamelyik hasonlóra.
Onnan a kapott linket idemásolod, egy [img] meg egy [/img] közé _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban