túl nagy volt kérem/moderátor _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Köszönjük!
Nem gondoltam volna,hogy így összejön szegénynek, de majd szépen megoldjuk.
Egyenlőre fürge,és vidám, kap vitaminokat. Nem tudom mennyire lesz neki jó, most csak a hasa megy tőle.
az oldalán is van egy kis csomó, 1 hónap alatt jött ki,de akkor még a lábával voltunk elfoglalva.
ma egy szétrágott dióra jöttünk haza!
Lakótelelepi lakásba diót találni,erre csak a Szuzi képes. a zsebembe volt nyilván kirántottam ő meg megtalálta.
holnap ha jobb idő lesz megyünk a menhelyre sétáltatni. biztos sok új kutya van.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: Dec 22, 2009 Hozzászólások: 3993 Tartózkodási hely: Ózd
Elküldve: 2017.11.17, 18:12 Hozzászólás témája:
Tercsi nagyon sajnálom szegény Szuzit. Ahogy öregszik egyre több betegség jön, és gondoskodásra lesz szüksége, ugyan úgy mint az embereknek is. De tudom hogy ti jó gazdái lesztek a legutolsó percig. Vigyáztok rá, szeressétek és szép lesz még a hátralévő élete. _________________ Rózsa
Krivánom, hogy Suzi a legkisebb fájdalommal élje még a hátralévő életét.
Nagyon rendesek vagytok, hogy ennyire szeretitek . _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42864 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2017.11.17, 06:41 Hozzászólás témája:
Szegény Suzi!
Mint egy öreg ember...mindenféle baja jön, de legalább szerető kezekben van
Terimamy
biztosan jó dolguk lesz, és nem lesz velük probléma - remélhetőleg _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
nem tudom mi jön még de gondozzuk őt amíg tudjuk.Több műtétet nem vállalunk.Ezt megbeszéltük.
A 3 hete műtött lába szépen javul, elkezdte használni.
Ha mi eszünk,akkor csapkodja a széket/ágyat,hogy vegyük már észre,hogy ő is kapni szeretne. Ma, mivel nem reagáltam elég gyorsan rám ugatott, de úgy _figyelj!!nem látod,hogy itt vagyok!!!- Nagyon édes volt ő is meglepődött szerintem,hogy mit merészelt tenni!!!
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Kutyus !
Működni azt tudnak, van fantáziájuk, hogy mindig új dolgot találjanak ki.
Az éjjel megszülettek a kis cocák Reméljük nem lesz velük sok gond és szépen felnőnek. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42864 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2017.11.16, 13:25 Hozzászólás témája:
Szegény! sajnos nehezen szokják meg a forgalmat,en ez van beléjük kódolva _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban