Gyenge napsütés, kicsit a szél is fúj és 20 fok van. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 38564 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2017.09.03, 11:40 Hozzászólás témája:
A sok eső hatására,rendesen visszahűlt a levegő,
Reggel csak 12 fok volt,ami mostanáig sem ért rá feljebb menni!
Jelenleg is 14 fok van
BORULT AZ ÉG,ESŐRE ÁLL ISMÉT! _________________
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 38791 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2017.09.03, 09:37 Hozzászólás témája:
ELŐREJELZÉS
Az évszaknak megfelelően indult a szeptember, hétfőtől kevesebb csapadékra, de hűvös időre számíthatunk.
Hétfőn a Duna vonalában és attól keletre várható eső, zápor, északnyugaton még délután sem tágít a csapadék, ellenben nyugat felől egyre többfelé felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap. Többfelé élénk lesz a nyugati, északnyugati szél. Hajnalban 8-14, majd napközben is mindössze 15-23 fokot mérhetünk.
Kedden változóan, többször erősen felhős lesz az ég. Előreláthatólag az ország déli tájain kisebb záporok is kialakulhatnak. A nyugati, északnyugati szél északon és keleten élénkül, erősödik meg. A többfelé 10 fok alatti hajnali hőmérséklet után napközben legfeljebb 20-25 fokig melegszik a levegő.
Marad a változékony, többfelé szeles idő.
Szerdán főként északon, északnyugaton és a Tiszántúlon számíthatunk záporok kialakulására. Túlnyomóan felhős idő valószínű, az ország nagy részén élénk, erős lesz a nyugati szél. Csütörtökön szórványosan alakulhatnak ki záporok, emellett hosszabb-rövidebb időszakokra a nap is kisüt. Az erős északnyugati szelet viharos lökések kísérhetik. Szerdán 19-25, csütörtökön 18-24 fok várható.
A hét második felében legfeljebb néhol alakulhat kis eséllyel egy-egy zápor, a legfrissebb modellfutások szerint szombatig maradnak a 25 fok alatti _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 13337 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2017.09.03, 05:45 Hozzászólás témája:
Valami esö lehetett itt is mert a hordok tele vannak..
A hömérö jelenleg 13 fokot mutat.
Ausztriában 1500 m-en már gyönyörü szép ho van
Vorarlbergben már kötelezö a holánc is.
Remélem itt nem lesz olyan hamar ho nekem nem hiányzik
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 38791 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2017.09.03, 05:29 Hozzászólás témája:
Este 9 körül kezdett nálunk esni az eső............egész éjjel eshetett, mert most reggel a terasz korlátja még vizes volt,
14 fokot mutatott a hőmérő, fúj némi szél, de nem vészes _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 13337 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2017.09.03, 04:18 Hozzászólás témája:
Tegnap jo hüvös idö Volt amikor vonatra szálltam és jo is Volt ugy.
Hála Istennek amikor a házhoz értem akkor itt is hüvös Volt.
Jelenleg a szél erösen fuj a höméröt még nem néztem.
Az ablak tárva nyitva de tulságosan hideg nincs.
A tegnapi hőség után én ma ÉLEK.
Egy szál póló, rövid nadrág, papucs, zokni nélkül .
Végre van levegő !
Lehetett délelőtt kertészkedni és bent is kellemes az idő.
Este felé is volt egy kis eső, de csak mutatóban. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban