Csatlakozott: Feb 19, 2008 Hozzászólások: 1173 Tartózkodási hely: Kincsem földje
Elküldve: 2017.02.12, 12:48 Hozzászólás témája:
Kohleria, ill. Mesevirág rizóma érdekel-e valakit?
Oszlopkaktusz, egyéb kaktusz sarjakat, vagy neves golgota hajtást, szívesen fogadnék értük. _________________ Az életnek mi haszna, mondd,
ha egyre hajszol, űz a gond?
(William Henry Davies)
Sziasztok!
Fütyipaprika magot keresek.
Egy időben annyi paprikám volt,hogy tálszámra ajándékoztam el, de valahogy kifogytam belőle.
Cserét megbeszéljük.
Van két darab köpködő pálma magom (Euphorbia leuconeura) (ezt találtam az elköpés után , ha kell valakinek szívesen odaadom. Magas a kelési arány, mindig szinte az összes mag kikel. Bp. 11. kerületében átvehető ha valakit érdekel. De akár postázhatom is.
t1szabcsi írta:
Karácsonyra kaptam ajándékba egy fehér mikulásvirágot, mostanra elszáradt a virága, de szépen hoz új hajtásokat. Sajnos az én panel lakásom túl meleg és száraz neki, hiába párásítok és hűvösebb helyen van így is 23 fokban van. Érdekel esetleg valakit? Ha van valamilyen növényed, ami nekem nincs, elfogadom cserébe
_________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban