Csatlakozott: Jan 31, 2005 Hozzászólások: 130 Tartózkodási hely: Nagyvisnyó
Elküldve: 2018.01.07, 16:54 Hozzászólás témája:
Kedves Gazosok!
Kánna virág rizómáját szeretnék!
Cserébe kaktuszokat, lonc tövet és trombita virág tövet tudnék ajánlani.
(Szerintetek miért nem jelennek meg a képek? )
Csatlakozott: Oct 25, 2005 Hozzászólások: 1956 Tartózkodási hely: Őrbottyán
Elküldve: 2018.01.05, 13:46 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Kb 10 éve itt csereberéltem. Kaptam karácsonyi kaktuszt, meg ezt az ismeretlent. Ráismer a gazdája esetleg? Sajnos nevet ketesek hozzá, de nem találok. Végignéztem a levelezésemet, de valszeg kitöröltem.. 😐http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=93920180105_113957.jpg
Legutóbb kovkata szerkesztette (2018.01.08, 21:04), összesen 2 alkalommal
A mellékelt olajfestményt szeretném elcserélni növényekre.
Molnár Irma festette 1956-ban. Nem papírnyomat, hanem igazi olajfestmény vásznon. Aranyos festmény, vallásos családoknál jó helyen lenne gyerekszobában, nyaralóban. 3 éve vettem 15 ezer ft-ért. Hibátlan állapotú, kb. 60 x 80 centis.
Sokféle növény érdekel, elsősorban gyümölcstermők. Ha valakit érdekel a csere, írjon privátot legyenszíves.
Én is keresem jó ideje azt a növényt. Eddig egy hasonlót Monsterra Monkey Mask néven futót láttam a bakker.com oldalon, de elég húzós az ára és csak szeptember közepén lesz.
Azért elküldöm a linket, de én sem hiszem hogy ennyi pénzt + szállítási költséget megérne...
Ha esetleg valahol sikerül szereznem, szólok.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban