Vetettem és ez a virág megbírkózik a talajom minőségével,gyönyörű volt,de 1-1,5 m. magas.
Gyerekkori emlékeim szerint ez kb.70 cm. magas volt. /vagy én voltam alacsony?/
Van néhány cserealapom: fekete dió magonc (juglans nigra), barátcserje (vitex agnus-castus), rozmaring (rosmarinus off. télálló klón), parlagi rózsa (rosa gallica azt hiszem) kokárdavirág. Leginkább kertbe, kiültetésre.
Cserébe sok mindent elfogadok, aloé fajok, sempervirensek, más szobanövények, ibi, jól kondicionált ciklámen.
Szerintem rossz helyre írtál, de azért gyorsan válaszolok, hátha elolvasod, mielőtt törlésre kerül.
Egy volt gaztársunk webáruházában láttam többféle pompás kutyatejet (sok más szépség mellett). Érdemes nála körülnézni.
Postázza is a pofin csomagolt virágokat.
Csatlakozott: Aug 06, 2006 Hozzászólások: 1860 Tartózkodási hely: nemvad-nyugat
Elküldve: 2019.08.10, 16:44 Hozzászólás témája:
Van néhány cserealapom: fekete dió magonc (juglans nigra), barátcserje (vitex agnus-castus), rozmaring (rosmarinus off. télálló klón), parlagi rózsa (rosa gallica azt hiszem) kokárdavirág. Leginkább kertbe, kiültetésre.
Cserébe sok mindent elfogadok, aloé fajok, sempervirensek, más szobanövények, ibi, jól kondicionált ciklámen. _________________ Születtem, felnőttem
durva gaz erdőben,
virág vagyok, attól félek:
csalán lesz belőlem. (Nagy László)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban