Szia Olgika! Ez nagyon jó hír köszönjük szépen NEKED és JANINAK is a munkát. Várom az utaláshoz szükséges adatokat akár e-mailben akár privát üzenetben itt a fórumon.
Bár március végére kértem a szállítást, de úton van a lukon bulbs csomag. A csomag Szlovákiába megy, mert oda sokkal kevesebb a költség. Jani fogja onnan elhozni. Ezért sok-sok köszönet neki mindenki nevében.
A számla benne van a csomagban, nem tudom még a szállítási díjat, ha Jani küldi nekem, akkor mindenkinek írom az utalási adatokat.
Mindenkit kérek, hogy majd gyorsan utaljon, hogy tudjam tovább küldeni a pénzt,,,
Olgika, köszönjük szépen a tájékoztatást. _________________ Mindig tudd, a dolgok egyszer történnek meg veled; a legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz. (Tatiosz)
A lukon-glads visszaigazolta a rendelést. Ők a csomag feladáskor kérik az utalást, az kb. március vége. Annyit írtak még, hogy vannak új kardvirágok, lehet még rendelni, ha valakit érdekel...
Lukon glads rendelést tegnap előtt éjjel leadtam, a másik folyamatban van. A lukon glads mindig szállítás előtt 1-2 nappal kéri az utalást, ez kb. március vége lesz. Itt volt néhány növény, ami már elfogyott, de külön írtam nekik, hátha maradt még készleten belőlük.
A lukon bulbs változó, hogy mikor kéri az utalást, most vagy postázáskor.....nem tudom. Tavaly ősszel nem is jelezték, hogy indult a csomag, csak a futártól kapott e-mailból tudtuk meg.....
Sziasztok! Jani látom elküldted a rendeléseinket Olgikának, viszont azóta nem kaptunk információt a rendeléssel kapcsolatban, hogy pl. mikor lesz leadva stb. Mit beszéltetek meg Olgikával? Azonnal utalnánk miután e-mailben megkapjuk az adatokat az utalásról.....
Szia Jani, most küldtem el a megrendelést.
Köszönöm. _________________ Mindig tudd, a dolgok egyszer történnek meg veled; a legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz. (Tatiosz)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban