Èn meg vagyok velük elégedve....
Igaz a tulipánoknál én is úgy jártam hogy nem azt a szint kaptam amit rendeltem
De ezért nem is reklamáltam.. ez sajnos benne van a pakliban
Csatlakozott: Oct 05, 2011 Hozzászólások: 389 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2017.06.06, 15:29 Hozzászólás témája:
Hát a völgycsillaggal nekem sem volt szerencsém. Persze a tévedés benne van a pakliban. Én tavaly egy különleges fekete peóniát rendeltem és sima fehér lett belőle ezt is biztos elcserélték. Sajnos már abból a feketéből sehol sem találok.
Csatlakozott: Jan 17, 2013 Hozzászólások: 507 Tartózkodási hely: Budapest XXII.
Elküldve: 2017.06.06, 11:12 Hozzászólás témája:
Kvagi: Lukonglads-tól egészen más növény jött mint amit rendeltem. (Astrantia maxima helyett, amit itthon egyáltalán nem kapni, valamelyik fajta Anemona).
Csatlakozott: Aug 10, 2012 Hozzászólások: 1064 Tartózkodási hely: budapest - vác
Elküldve: 2017.05.18, 10:34 Hozzászólás témája:
az olcsóságnak ára van
igen, már régebben is jeleztem, hogy ha valaki gyűjtő és pontosan azt a fajtát akarja beszerezni ami mondjuk a lukonnál is van akkor nem a legjobb választás a lukon
tavaly berendeltem vagy 18 féle botanikai tulit, abból 3 egyforma volt, de nem mérgelődtem mert az igazi gyűjtők oldalán a 100% biztos fajták sokkal de sokkal drágábbak
rendeltem most vagy 5 féle eucomis t , amilyenek szerintem nem is léteznek, de 800 /db megértek nekem, hátha az egyik tényleg olyan
szóval megint leírom
olcsóságnak ez az ára, nem fajta azonos növények, vagy nem pontos csomagküldés
Csatlakozott: Dec 28, 2008 Hozzászólások: 1544 Tartózkodási hely: Kelet-Bakonyalja
Elküldve: 2017.05.14, 08:40 Hozzászólás témája:
Ti jártatok már úgy a Lukonglads-al, hogy nem olyan volt a növény, mint a képen ?
Most ott tartok a kutakodásban, hogy ilyen nem is létezik, mint a fotón szereplő. _________________
Sajnos, az én dália gumójaim is, aminek egy száron kellett volna lenni,
szétszakadva jöttek, a 6 oldalgumó 6 darabban van. Nem reklamálom meg,
de ejtem a láthatatlan megrendeléseket. Köszönöm eddigi kitartó munkátokat. izsaeva
Megkaptam a csomagot,de sajnos halottgumókat kaptam,ami soha nem fog kihajtani.Igazad volt,hogy picike,a csomim,de még beteg is arra nem számítottam.kaptam egy plusz gumót,sajnos az sem életképes.
Kérlek reklamáld meg a szállítónál.és kérd,légyszi a cserét.
köszönöm.
Az összes csomagot kedden vitték el, te későbbre kérted a feladást, ezért ma fogja a tiédet vinni a futár, mivel tegnap ezzel nem volt időm foglalkozni...
Igen,pontosabban szerdai feladást kértem.mert nincs aki átvegye a csomagot,másnapokon.
Az összes csomagot kedden vitték el, te későbbre kérted a feladást, ezért ma fogja a tiédet vinni a futár, mivel tegnap ezzel nem volt időm foglalkozni...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban