Csatlakozott: Aug 10, 2012 Hozzászólások: 1064 Tartózkodási hely: budapest - vác
Elküldve: 2017.01.08, 11:49 Hozzászólás témája:
így van, érdemes össze hasonlítani , tényleg van árkülönbség
de!
azt számítsuk bele, egy cégtől rendelés, egy posta költség
ha az ár miatt mindegyiktől rendelünk akkor mindegyiknél kapunk egy posta költséget, még ha osztódik akkor is lehet 2-300 ft cégenként
Csatlakozott: Oct 05, 2011 Hozzászólások: 389 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2017.01.07, 09:55 Hozzászólás témája:
Úgy van ahogy Éva mondja!
Jobb oldalon van a Select your currency: itt lehet állítani, euró, font és dollárra. Mivel a legtöbb helyen euró van megadva könnyű összehasonlítani a különböző cégek árait. Érdemes összehasonlítani, mert ugyanazért a magért akár 50-70%-kal több vagy kevesebb ár is lehet.
Véleményem szerint angol font, euró és amerikai dollár van kiállitva az
oldalakon, ebből következik, ha angol céghely van, akkor fontot kell
számitani, ezt magyar forintra kb. át lehet számitani, hogy körülbelüli árat
kapjunk a magos zacskókról. Legalábbis én igy értelmezem, ez minden
magrendelésnél egyértelmü volt. Ha csehektől rendeltünk, akkor a cseh
korona-forint viszonylatot kell nézni. izsaeva
Nekem csak fontban mutatja, és nem is tudom, hogyan lehet forintra állítani?
Évek óta vásárolok innen, de eddig mindig csak fontban mutatta az árat.
Kipróbáltam, ha alul magyarra állítom át a nyelvet, de akkor is a font maradt.
A. _________________ https://plus.google.com/photos/103469344778045159773/albums/6165455989191758977
Csatlakozott: May 28, 2008 Hozzászólások: 716 Tartózkodási hely: Balassagyarmat, Felsőpetény
Elküldve: 2017.01.04, 09:47 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Szépen kérek mindenkit a mellékelt file-t legyen olyan kedves kitölteni a rendeléshez. Idő hiányában állok, ne kelljen nekem keresgélni az oldalakon.
Amúgy is végig kell nézzem mindenki rendelését.
Csatlakozott: Aug 10, 2012 Hozzászólások: 1064 Tartózkodási hely: budapest - vác
Elküldve: 2017.01.02, 13:38 Hozzászólás témája:
nem annyira ide tartozik, de azt olvastam a neten és sokunkat érint, hogy a posta megszünteti a kisebb csomagok levélként való feladását, sokunk kis dobozban küldte a dugványt vagy hagymát egymásnak, elvileg csak olyan dolgot lehet feladni ami befér a postaláda résen
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban