szia.
Nem mindennap jövök mostanában netezni, már küldtem a posta ktg-et, nick nevem lemaradt a közleményből, de gondolom igy is sikerült beazonosítani.
Elsők között voltam akik megkapták a csomagot, már akkor kértem hova utaljam a posta díját.
Borikától is vissza jött a maradék összeg, napokig nem tudtam ki és miért utalt nekem pénzt, mire rájöttem
Köszönöm mindkettőtöknek a munkáját. _________________ Orbánné Babi
Kedves Jani, e-mailben értesitettelek, hogy a nyaralóba vagyok, Olgikának
utaltam a postaköltséget, a Te összegutalásod nem tudtam eszközölni,
nincs net bankom, kértelek, várd meg, mig a hétvégén hazaérek. Nem kéne
az embert szégyenpadra állitani, főleg, hogy tájékoztattalak! izsaeva
Csatlakozott: Jul 22, 2007 Hozzászólások: 1389 Tartózkodási hely: Tolna megye
Elküldve: 2017.03.28, 20:07 Hozzászólás témája:
Egy kis helyesbítés: Greenbird visszajáró 333,- Ft-ját is Janinak utaltam a postára, mivel készpénzbefizetéssel kaptam meg Greenbirdtől a rendelés értékét, és így nem volt hova visszautalnom...
Tercsi57, köszönöm szépen a visszajelzést! Remélem, a többieknek is megérkezett a visszajáró. _________________ csonttollu
Csatlakozott: Jul 22, 2007 Hozzászólások: 1389 Tartózkodási hely: Tolna megye
Elküldve: 2017.03.27, 20:15 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Az aláírásomban kattintható táblázatban most már a végleges elszámolást találjátok.
Aki kérte, annak a visszajáróját, vagy annak a szükséges részét átutaltam Janinak.
Bobertgida, Növénybarát és Fehérbarát ugyan nem kérték, de az övékéből is rendeztem a postaköltséget utólagos engedelmükkel.
Greenbird és Orbannebabi nem is kérték, és nem is utaltam a postaköltséget, mivel a nálam maradt pénz nem fedezte volna a posta díját, így nekik mindenképp utalni kellett volna.
A maradékokat ma este utalom a küldő számlákra (mivel senki sem jelezte, hogy máshová kérné), egy jelzést majd kérek szépen az utalások megérkezéséről. Holnap reggel már elvileg mindenkinek a számláján kell lennie a maradék pénznek.
Gedeon22 22 Ft maradékát nem utalnám, ha nem baj, Fehérbarát 25 Ft-ját pedig nem szeretném kérni - ha megfelel így. _________________ csonttollu
Megjött a mag nekem is, már földbe is került. Nem kell még fizetnem a dupla postázásért? Köszönet Borinak, és Janinak. Elég jók a magok, lehet máskor is merész leszek. =D _________________ Az Isten itt állt a hátam mögött s én megkerültem érte a világot. József Attila
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban