Csatlakozott: Jul 22, 2007 Hozzászólások: 1389 Tartózkodási hely: Tolna megye
Elküldve: 2017.01.23, 21:12 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Mindenkinek elküldtem az utaláshoz szükséges adatokat. Ha valaki esetleg nem kapott e-mailt (illetve csiri67-nek e-mail cím hiányában privát üzenetet küldtem), legyen szíves jelezni!
A rendelésünk összesítését tartalmazó táblázatot az e-mailhez mellékeltem, az utalandó összeget abban találjátok meg. (A táblázat a hozzászólásaim végén is kattintható.)
A rendeléseket Jani összesítette, mindenkiét leellenőrizte, én ezt a tőle kapott táblázatot vettem alapul.
Ha bármi kérdés, gond felmerül, itt a topikban, vagy e-mailben érhettek el, de válaszolni valószínűleg csak este / késő este fogok tudni. A beérkezett utalásokat is itt igazolom vissza, illetve a kattintható táblázatban is láthatjátok.
Legkésőbb a pénteki napon szeretném az utalásokat megkapni, hogy a hétvégén fel tudjam adni a rendeléseket. _________________ csonttollu
Csatlakozott: Jul 22, 2007 Hozzászólások: 1389 Tartózkodási hely: Tolna megye
Elküldve: 2017.01.22, 06:48 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Megérkezett tegnap Janitól a rendelések összesítése. Próbálok mihamarabb én is a kalkulálás végére jutni, és küldeni az infókat az utalandó összegről. Szokás szerint a magok árát egy becsült árfolyamon fogom átszámítani, a külföldi postaköltséget is csak megbecsülni tudom, és a becsült postát fogom elosztani az adott helyről rendelők számával. Ennek a két számnak az összege lesz a részemre utalandó összeg. Ha megérkeztek az utalások,akkor adom fel a rendeléseket, és a végén a tényleges árfolyamok és a tényleges postaköltség ismeretében elszámolunk. A hazai posta költsége majd Janival rendezendő.
Igyekszem mihamarabb végezni a kalkulációval, de sajnos ez a hétvégém is munkával teliik, így lehet, hogy csak hétfő este tudom majd küldeni az utalandó összegről szóló tájékoztatást.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban