Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42858 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2017.01.07, 08:29 Hozzászólás témája:
Nekem is szólt a tojásos csaj, hogy időben vegyek tojást, mert az ünnepekre fölmegy majd az ára.......van is még bespájzolva, egyenlőre nem kell vegyek _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Jan 21, 2008 Hozzászólások: 13265 Tartózkodási hely: Bp.Pestszentimre
Elküldve: 2017.01.06, 19:53 Hozzászólás témája:
kutyus írta:
...
Én mindig megfogadom, hogy csak keveset főzök, aztán mindig 20 tányér körüli mennyiség lesz
Dettó! 3 farok,egy nagy marék bőrke és 2 első csülök némi füstölt kolozsvári szalonnával. /ez Ágicámé lesz /
Reggel már azt ettünk,kitart pár napig...Férjem kérdezte miért ilyen sok,mondtam,hogy ebből nem lehet keveset.
Az ebédünk far-hátból főzött leveske volt sok-sok zőccséggel.
Voltam a piacon,de hejába meresztgettem a szömöm, semmi cs,husi ára nem ment lejjebb.
Nov.végén eccer csak igen felment a tojás ára. Mondom a férjemnek,ez azért van,mert készülnek az ÁFA csökkentésre. Basszus igazam lett. Most adják annyiért mint nov.közepén.
Marha nagy csökkenés,a s.hús ára és szééépen visszakapaszkodott.
Elküldve: 2017.01.06, 12:48 Hozzászólás témája:
Ma Tihi levest főztem, marad holnapra is belőle
Utána Tihi sajtos makarónit evett, én a maradék aprókáposztával összemelegítettem a pulykanyak vastagját _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Csatlakozott: Aug 29, 2007 Hozzászólások: 11885 Tartózkodási hely: Békésmegye
Elküldve: 2017.01.06, 12:32 Hozzászólás témája:
Még mindig töltöttkáposzta, sőt maradt még egy gombós, Gyüjtögetem a káposztából fött maradékokat és majd egyszer lesz egy jó kis káposzta leves , talán egy kis virslivel.
Most egyelőre nem kell káposzta .
Holnap halászlé lesz , az is maradék, talán csinálok egy túrós tésztát utána,
ahogy arózsa irja , nekem is az a véleményem semmi esély a fogyásra. _________________ zsuzsok
Kutyus! Éppen így vagyok.
Most írtam a beköszönőben, két óriási körömből és egy húsos csülökből főzöm. Ismerős házi disznóvágásából vettük, finom, jól pörzsölt darabok. Kaptunk hozzá egy marék bőrkét is.
A másik két körömből és csülökből pörköltet főzők valamikor.
Jó, hogy hozzájutunk ilyen finomságokhoz.
Hurkát is vettünk pár kilót, sütni való kolbászt meg töltöttünk.
Mégis azon csodálkozunk... miért nem sikerül fogyni...????
Elküldve: 2017.01.06, 06:44 Hozzászólás témája:
Látom, ti se aprózzátok el a kocsonya mennyiségét
Én mindig megfogadom, hogy csak keveset főzök, aztán mindig 20 tányér körüli mennyiség lesz _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
gulyásleves lesz,és sütök pizzát. van mindenféle maradék szalámi,sajt.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: Sep 14, 2004 Hozzászólások: 13117 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2017.01.06, 05:39 Hozzászólás témája:
Feltettem a kocsonyát itt bent. Nem érdekel, hogy az egész lakás bűzleni fog, majd kiszellőztetem.
Már leszedtem a habját, most főhet szép lassan. Szerencsére szépen megpucolt lábakat sikerült venni, így nem kellett órákig vacakolni vele. Föl benne füle, két farok, egy franciacsülök, és egy rendes csülök is, a húsimádóknak , köztük vagyok én is.
Lesz bőven, hogy a barátoknak is legyen kóstoló. _________________ Ha a boldogság egyik kapuja bezárul, egy másik biztosan kinyílik!!
Elkészült holnapra a káposztás tészta Már biztosan nem fog éhen maradni a családom _________________ Mindig tudd, a dolgok egyszer történnek meg veled; a legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz. (Tatiosz)
Elküldve: 2017.01.04, 18:46 Hozzászólás témája:
Ma a tegnapi leves maradékát ettük, utána prézlis karfiolt
Vacsira megsütöttem a szűzpecsenye levágott végeit, mert megláttam, hogy van még krumpli saláta...az volt a köret hozzá
Holnap töltött káposzta lesz, mert nem lesz időm főzni..........na és fogyjon is el _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Ma elfogyott a szilveszteri lencse leves, a virsli.
pedig nem főztem sokat,csak mindig valami újat,és az előző háttérbe szorult.
holnapra készítettem a fiúknak pulyka pörköltet,a nokedli már a fagyóba volt.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban