Persze, attól is függ, eddig hány fokban volt. Plusz tízről még nem érdemes. De az enyémek nagyon hidegben vannak...akár -5 is volt...jobb lenne már nekik a fedett teraszon.Locsolni egyáltalán nem kell.
Én tavaly is megvártam a március közepét a kipakolással, szerintem idén sem fogom elkapkodni. _________________ Mindig tudd, a dolgok egyszer történnek meg veled; a legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz. (Tatiosz)
Én is tervezem, néztem a 30 napost is, 1-2 foknál nem mond hidegebbet. _________________ Az Isten itt állt a hátam mögött s én megkerültem érte a világot. József Attila
Csatlakozott: May 17, 2011 Hozzászólások: 965 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
Elküldve: 2016.12.29, 19:20 Hozzászólás témája:
Én is ma locsoltam a telelőben. Egyelőre mindenki jól van a hidegben. _________________ Virág55
A melegebb helyen elkezdtek kinyílni a magtokok, rengeteget magtokot levágtam a nyáron, mégis sok maradt. Egy-egy különlegesebbet direkt hagytam meg, de van sok, ami jól elrejtőzött és azért maradt meg _________________ Mindig tudd, a dolgok egyszer történnek meg veled; a legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz. (Tatiosz)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban