Köszönöm,de nálunk még nincs fűtés,és a káposztát (gondolom nem egy fejnyit készítesz) is haza kéne hozni VALAKINEK!
Vacsorára padlizsán krémet készítettem,pirítóssal nagyon finom lesz.
Igen, még nincs elég meleg bent. Ha tartósan fűtünk a kandallóban, majd akkor készítek. Legalább 3fejnyi kell egy ilyen adaghoz, azért van fagyasztani való is belőle.
Az íze miatt csinálom, ritkán lehet kifogni finomat még, ha ugyanott veszem is.
No, azt a padlizsán krémet igen szeretem, még idén nem csináltam. Finom bizony!
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42894 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2016.09.23, 12:03 Hozzászólás témája:
Végül én is mást ettem: kfc krumplit jó forrón, itthon meg befejeztem a grízsmarnit (kukorica darából) _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
5literes befőttesüvegbe erélyesen belenyomkodom a gyalult káposztát,(úgy, hogy megtörjön, engedje a levét), rétegenként szórok sót, szemes borsot, köményt, babérlevelet, pirosra érett csípős (csöves) paprikát, pár szelet birset. Tetejére egy kenyérvéget rakok, ez indítja be a forrást.Később leveszem. Egy kistányérral fedem.
A megtöltött üveget egy nagyobb műa. tálba állítom, (mert forráskor habzik, kifuthat a leve). Fűtött lakásban, különösen fűtőtest közelében, egy hét, és csuda finom káposztám van.
Ami hamarosan nem fogy el, műa. dobozokban levével együtt befagyasztom.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42894 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2016.09.23, 06:53 Hozzászólás témája:
BAu
a Bosnyákon van már
Ma Tihi KFC csirkét kért ebédre........nekem lesz paradicsom leves és rizs valami feltéttel _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Maradék gyümölcslevesem volt az ebédem ma és kelkáposzta főzelék, sertéspörkölttel.
Sütöttem túros kiflit, mivel kevés volt a túró, belekevertem a tésztába, finom lett. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban