Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 38751 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2019.11.06, 05:37 Hozzászólás témája:
Szépek Tercsikém!
Ráadásul nagyobb szerencséd volt az időjárással, mert sütött a Nap _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Elküldve: 2019.11.05, 05:34 Hozzászólás témája:
Nem baj BAu, az a lényeg, hogy rátaláltál - némi segédlettel
Valóban szép város, sok értékes, régi épülete van, de ugyanúgy nem védik, mint itthon _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Elküldve: 2019.11.03, 08:48 Hozzászólás témája:
Meghívtak barátunk 70 éves születésnapjára Kassára, így ott töltöttem pár napot.
Egyik nap sétáltam kicsit a városban, onnan hoztam képeket.....Baunak 2 lámpát is
ez a fej régen a gázlámpát tartotta egy palota udvarán - több másikkal együtt
_________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Baukám, hát ahogy ezeket a lámpákat megláttam... rögtön eszembe jutottál!
Meg amikor még itthon előszedtem a jó kis képezőmet, a kirándulásra készülvén... és ahogyan ott mindig a kezemben volt, az egész Gazcsapatra is sokszor gondoltam ám!
Nagyon szép volt, és mivel ez egyetemi diákszövetségi alkalom (selmeci diákhagyományok) is volt, lelkiekben is szép volt.
Egészen "megpuhultam", mire hazaértünk, a fiatalok is nagyon kedvesek voltak.
Én pedig, saját várakozásom ellenére, egész jól bírtam a városnézést hegyen-völgyön. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Ráadásul két helyen. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csak az a helyzet, hogy év közben annyira be vagyok fogva, hogy nincs időm gazolni (a "kert"-nek nevezett dzsungelben sem, meg itt sem), most kezdek magamhoz térni az évzárásból, most már leszek, ha nem is annyit, amennyit régen.
Örülök, hogy örülsz. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban