De szeretettel gondolok rá ma is. Ott látom Egerben, bennem így marad meg az emléke. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14458 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2016.02.09, 13:02 Hozzászólás témája:
Rokonaim és unoka testvéreim nekem is vannak akikkel még soha nem találkoztam.Jobban mondva nagyobb részével nem találkoztam még de azt hiszem már nem is fogok.
Tulajdonképpen hat országban vannak rokonok unoka testvérek és másod unoka testvérek.
Több unoka testvérem el is ment már végleg ugy hogy soha nem is találkoztunk.
Édesapám és a testvérei is több mint 20 évet kellett hogy várjanak arra hogy találkozhassanak.
Sajnos mostmár mindnyájan idösek vagyunk egy-egy nagyobb utazáshoz.
Igy hozta a sors nekem ezt kell elfogadni. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Zsuzsok, így igaz.
Nincs közös téma, távol laknak egymástól . Sokszor már az unokatestvérek sem ismerik egymást, a gyerekeikről ne is beszéljünk. Azt sem tudják, hogy kinek hány gyereke van.
Lehet, hogy a fb.n leveleznek, de személyesen meg sem ismernék egymást.
Van két unokaöcsém, azt tudom, hogy Pesten laknak, de csak ennyit, 30 éve nem találkoztunk. Tudok róluk, ennyi.
Még levelezni szoktam az idősebb unokatesóimmal, vagy néha telefonálunk, ünnepek alkalmával. Messze laknak, drága az utazás, egy nap nem elég.
Az idősek meg jobban szeretnek otthon lenni már. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Csatlakozott: Aug 29, 2007 Hozzászólások: 11885 Tartózkodási hely: Békésmegye
Elküldve: 2016.02.09, 08:50 Hozzászólás témája:
Még egyszer köszönöm hogy velem éreztek, nagyon jó hogy vagytok , vagyunk gazosok.
Én úgy tudnám most fáradt fejemmel megfogalmazni, hogy itt a gazon , nagyobb az össze tartás mint pl. egy rokonságban.
Egyet értek Tercsivel lemorzsolódnak a a család a volt család tagai. _________________ zsuzsok
A családi találkozók sikerességében azért ne bízzon senki./ TISZTELET A KIVÉTELEKNEK/
Ilyenkor nagy a felbuzdulás,később pedig ha nincs egy lelkes szervezője,irányítója a találkozóknak,akkor nem lesz meg.
Aki a feladatot felvállalja,az szanaszét dolgozza magát,a többiek pedig csak részt vesznek,ha egyátalán elmennek. Amikor pedig a megszokott szervező valami oknál fogva nem tudja megcsinálni,akkor a találkozó szépen elhalódik,mert nem lesz aki helyette felvállalja.
Egy szűkebb társaság könnyebben megmarad egyben, általában azok akikről kiderült,hogy a temetésen is volt mondanivalójuk egymásnak.
Ez a család összetartózó forma általában a nagyszülők halálával ér véget,mert ugye oda mentek,látogatni,és ott találkoztak egymással a testvérek,és unokák.
Nekem ez a véleményem.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: May 18, 2008 Hozzászólások: 3517 Tartózkodási hely: Csorvás
Elküldve: 2016.02.09, 02:23 Hozzászólás témája:
Zsuzsok, veled érzek.
Az ébredő természet adjon erőt , hogy minél hamarabb feldolgozd ezt a nagy fájdalmat. _________________ Üdv: Etimami
--------------------
https://picasaweb.google.com/100588794470649120072/2012Junius
A virágnak megtiltani nem lehet, hogy nyíljék, ha jő a szép kikelet .
Csatlakozott: Aug 29, 2007 Hozzászólások: 11885 Tartózkodási hely: Békésmegye
Elküldve: 2016.02.08, 16:53 Hozzászólás témája:
Nyugodj békében Drága Testvérem!
Caspella, Fogadd őszinte részvétemet.
Ma eltemettük a növéremet mi is .
Bizony mi is igy vagyunk legtöbbször ilyenkor találkozik a család.
Bizom hogy az idő begyógyitja a sebeket , az űrt ami utánna maradt majd betöltik a napi teendők.
2 nagyon nehéz hét van mögöttünk. _________________ zsuzsok
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban