Szécsike - nem tudok mit mondani. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42825 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2019.07.16, 04:19 Hozzászólás témája:
Szécsike
ezek valóban szörnyű hírek!
Még a felületes ismerősnél is az, hát még ha valaki ilyen régi barát! _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 41148 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2019.07.15, 18:52 Hozzászólás témája:
Jaj Szécsike
Borzasztó amit írsz...
Kegyetlen betegség a hasnyálmirigy rák.
Az egyik legfájdalmasabb kór .(
Reméljük,hogy nem szenvednek majd a barátaid. _________________
1 hét alatt 2 barátnőmtől hallottam rossz hírt....
Katinál kiderült hogy tüdőrákja van,már az agyát is megtámadta.
/a férjét már eltemette/
Marcsi barátnőm most telefonált,hogy hasnyálmirigy rákja van.
/két férjét és egy lányát-ugyanebben a betegségben- eltemette./
Értem, Bau. Nagyon sajnálom. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
_________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
János Kollárovszky
Tegnap, 0:14
Olvasok sok okoskodást gyűjtésről! Az épület magántulajdonban van. Tulajdonosok neve: Barkász Sándor, és Hégely Sándor. Barkász már 2010-ben, a Fidesz első kétharmados győzelme idején sem volt akárki, cége abban az évben több mint 2 milliárd forint árbevételt ért el. Aztán innen is volt feljebb: 2014-ben a forgalma meghaladta a 9 milliárd, 2015-ben pedig a 19,3 milliárd forintot. Barkász Sándort a Békés megyei Mészáros Lőrnicként is emlegetik. Hégely Sándor sem kispályás Békéscsabán.
Jelenlegi értéke, az István Malomnak ha csupán az irányadó négyzetméterárakat vesszük, egymilliárdos nagyságrendre tehető, az eszmei értéke azonban minden kétséget kizáróan felbecsülhetetlen. A közelmúltban nagyszabású tervek születtek az épületegyüttes és a kéthektáros területtel kapcsolatban.
Az új, avagy legutóbbi tulajdonos 2014-ben vásárolta meg, az István Malom Kft. birtokolja az ingatlant. Minden kétséget kizáróan Békéscsaba legnagyobb és egyik legszebb épülete.
A fejlesztési tervek között wellness hotel, és lakások kialakítása is szerepelt, ez utóbbi kapcsán a Széchenyi liget felől található silóépület is képbe került. Én azért meggondolnám kinek szervezzünk gyűjtést.
Inkább arra kellene gyűjteni, hogy jöjjön valami független, szakèrtői csoport ès kivizsgàljàk hogy mi törtènt. Ès ha talàlnak valami ,,èrdekessèget'' akkor a fideszes elvtàrsakat eltakarìtani a pi...ba, oda ahova valòk, ès elkobozni az összes vagyonukat! De ehhez független bìrósàg, ügyèszsèg, ès rendőrsèg is kellene, de nem az olyanok akik manapsàg vizsgàlòdnak, vagy pl. mint akik a rejtèlyes rendőr halàleseteket is vizsgàltàk Bèkèscsabàn règen.
Az Oroshàzi malmot is elintèztèk anno, mikor nem volt màr rà szüksèg. Hasonlò rejtèlyes eset törtènt ott is, csak ott mèg üzemeltek a gèpek, volt mire fogni a tüzet, de aki ott dolgozott a cègnèl akkor, az tudja mi volt az igazsàg. (èn az István Malomban dolgoztam 10 èvet) Aki itt dolgozott valaha, és volt egy kis rálátása az üzemre, vélhetően elgondolkodik a történteken! Gondolom magas biztosìtàs van az èpületen, de amùgy hasznàlhatatlan, műemlèkkènt van nyìlvàntartva, nem lehetett hasznàlni semmire, nem lehetet lebontani. Mostmàr szabad a frekventàlt terület, ès jò pènzt fizet a biztosítò is! Aki ezeknek add egy forintot is sajnàlatbòl, annak satuba szorìtanàm a hülye fejèt!
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42825 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2019.05.23, 04:57 Hozzászólás témája:
Igen......nem tudunk vigyázni az értékeinkre.
Én jártam benne anno amikor még működött: nagyon szép malom volt _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban