Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 13337 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2016.05.24, 12:01 Hozzászólás témája:
Egy szot se szolnék ha nem irtál volna ujra de sértegetni nem hagyom magam.Szépen meg kérlek mostmár szállj le rolam és hagyjál békén.!!!!! Legyél olyan kedves és többet ne sértegess.!!!!!!
A kaktuszosban egyetlen !!!!!!! be irásom nincsen!!!!!!
Egyébként is utálom és nem is ismerem a kaktuszokat!!!! Hogy irhattam volna neked kaktuszokrol????????
Olvasd el inkább rendesen és nézd meg jobban ki az aki a kaktuszosban neked irt!!!!!!!
Egyébként nem vagyok dusgazdag jobb ha tölem tudod!!!
Nem neveztelek se butának se semmi másnak!!!
Jobb ha olvasni probálod jobban a neveket az oldalon.
Ajánlom hogy nézd meg még egyszer a kaktuszos topikot.
Legutóbb Emmylie szerkesztette (2016.05.26, 12:29), összesen 1 alkalommal
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 38799 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2016.05.24, 11:32 Hozzászólás témája:
Jeriko....emmylie
Ne zúdítsátok egymásra egy rosszul olvasott vagy rosszul fogalmazott mondat miatt a mérgeteket!
Nincs értelme, hiszen,senki nem vitatja egy anyától sem a fájdalmát, ha a családjában bárki, de különösen a gyerek beteg
Rossz fogalmazás pedig előfordul, nem kell azonnal rosszindulatot feltételezni a másikról _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 6827 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2016.05.24, 06:46 Hozzászólás témája:
Ne bántsátok egymást lányok, de saját magatokat sem! Az egész egy szerencsétlen félreértésből adódik, amt tovább nehezít a fájdalom. Mindkettőtök fájdalma. Egyikőtöknek sem lesz könnyebb attól, hogy a másiknak is nehéz!
Gondolatban öleljétek meg egymást, mert nem könnyű a ti utatok, egyikőtök útja sem. Ahelyett hogy versenyt iratkoztok le a listáról, szeressétek egymást és adjatok magatokban utat annak a szeretetnek, ami a fórumról is irányul felétek! _________________ Vackor
--
Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb ötletek lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 13337 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2016.05.24, 06:27 Hozzászólás témája:
Én ki merem irni a nevem és meg köszönöm hogy igy meg lettem bántva.
El keseredésednek tudom be hogy ennyi rossz akaratot feltételezel rolam.
Ettöl függetlenül fogadd öszinte részvétem. :
Ide a szomorkodosba azt hiszem én is le irhatom öszintén hogy mit érzek.
Se neked se senkinek nincs fogalma arrol hogy én mit csináltam végig a 30 év alatt.Se neked se senkinek nincs joga gonosz lénynek elitélni engem.
De ha a gazosok is ugy gondolják csak itéljenek el gonosznak és még akár minek nyugodtan és tegyenek nyugodtan szégyenfalra.
Azt is vállalom !
Te meg ne töröld magad majd én nem jövök hogy ne is lásd még véletlenül se még a nevem se.
Jeriko írta:
Azt irta mit akarok én egyáltalán!!!
Emmylie írta:
Na hát ezt nem igy irtam !!!!!
Jeriko írta:
,az ő fia 30 éve vesebeteg !!! Rosszindulat a javából!!!
OLVASSÁTOK VISSZA,AZT IRTA AZ LENNE A LEGKISEBB BAJA HA A FIA KOPASZ LENNE
UGYE?? NEM IROM KI A NEVED !!! De téged ki kérdezett az én irásomban ??? Szóltam én hozzád valaha??? SZÉGYENFALON LENNE A HELYED A ROSSZINDULATODDAL TE GONOSZ LÉNY!!...’
Örűlj ,hogy még él, mert a fiam ma reggel meghalt,érted ????? A rosszindulatod határtalan,nincs rá szó
Legutóbb Emmylie szerkesztette (2016.05.26, 17:23), összesen 2 alkalommal
Jeriko, szeretnénk, ha nem törölnéd magad. Ez egy borzasztó félreértés! Biztosan nem értette meg, hogy mennyire beteg a fiad, azt hitte a kopaszság a legnagyobb baja. Együttértzünk veled, szeretnénk ha ittmaradnál! _________________ Vackor
--
Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb ötletek lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Jerikó!
Azt hiszem, hogy fel sem tudom fogni,hogy mekkora a fájdalmad, de biztos,hogy később tisztázni tudjátok,ezt a / nem akarok egyikőtök pártjára sem állni/ félreértést.
Nem fognak törölni az adminok a csoportból,mert a tagok ön maguk tudják megszüntetni a tagságukat.
Továbbra is az a javaslatom,hogy maradj közöttünk.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Jeriko!
Fogadd őszinte részvétem! Szörnyű lehet egy anyának elveszítenie a gyerekét,legyen az kicsi,vagy nagy. Én nem követtem mostanában a beírásokat, de jelenleg szerencsére nincsenek rossz indulatú,áskálódó emberek a csoportban. Remélem,és bízom benne,hogy senki nem akart téged megsérteni. Ne lépj ki a csoportból, mert ,érdemes a lelki kapcsolatot tartani velünk.
Sokat nem tudunk tenni,de pár jó szóval, támogatni tudunk, a nagy bánatodban.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Jeriko !
Őszinte részvétem.
Ne hagyd itt a Gazt azért mert egy valaki megbántott.
Nagyon sokan melletted álltunk , gyógyulást kívánva. Én ezt olvastam itt. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 6827 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2016.05.22, 10:48 Hozzászólás témája:
ászokfa írta:
elképzeltem kutyust-t csuzlival...
Hú, komám! Pedig csúzli nélkül is veszélyes ám! _________________ Vackor
--
Ha egy pillanatra szabad itt nem szomorkodni, megjegyzem elképzeltem kutyust-t csuzlival... Ha kedvetlen leszek egyszer előveszem...Használni fog! _________________
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 38799 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2016.05.21, 14:12 Hozzászólás témája:
Nekem megteszi a mezei csúzli is........az itt átvonuló - egyébként nem kóbor macskák összepiszkítják a kertet.......ellenük szoktam használni
Igyekszem nem őket eltalálni, csak jó közelre durrantani _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Dec 22, 2009 Hozzászólások: 3975 Tartózkodási hely: Ózd
Elküldve: 2016.05.21, 08:08 Hozzászólás témája:
Bau biztos nincs kutyátok, mert akkor nem heverésznének az udvaron a cicák. Nálunk a saját cica is jól szétnéz, hogy kellene feltűnés nélkül bejönni _________________ Rózsa
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban