Csatlakozott: Jan 21, 2008 Hozzászólások: 13277 Tartózkodási hely: Bp.Pestszentimre
Elküldve: 2016.01.30, 17:33 Hozzászólás témája:
bau írta:
...Sajnos "mániás" vagyok ...
Veled is összeakasztaná a /nem létező/ bajszát a zuram.
Miért takarítok,jól van az úgy,nincs is kosz,stb.stb.
Litánia után mutatom neki a szemeteslapátot,van rajta cucc rendesen.
-Persze mert egy kupacba söpörted.
A legjobb a fírhang volt. Azt ő szedi le ill.teszi fel-mindig morogva.
Szedi le és puffog,hogy most volt kimosva.
Mondom ja! -fél éve.
Beáztatom a sárga függönyt,szééép barna "leve" lett, gyere nézdd meg és utána pörölj.
-Persze mert ereszti a színét.
Egyébként jó lenne tudni honnan a francból kerül a lakásba ennyi por.
Télen még értem is,mert a padlófűtés felnyomja /gondolom én/ de nyáron is ugyanez van.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14463 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2016.01.30, 12:42 Hozzászólás témája:
Bau kedves köszönöm az infot idöközben már én is be tudtam lépni.
Még az este rá jöttem hogy a photobucket-en karbantartás van.
Az ablak pucolásrol csak ammyit nekem volt hogy majd 20 ablakom volt pucolni. Ki lehet számolni hogy az mennyi felület.
Rá adásul utánna mindig esett az esö _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14463 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2016.01.29, 19:18 Hozzászólás témája:
Ablakpucolás után mindig esik az esö A megoldás az hogy nem kell ablakot pucolni :
Azért vagyok mérges mert nem tudok bejelentkezni a photobucket-be.
Nagyon de nagyon bosszant. : _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
A fiam garzonjába kerestünk kis méretű mosógépet évekkel ezelőtt. Minimat v.energomat már nemtom,de Hajdú termék volt.Felújítva, bagóért. Ma is azzal mos.
Nálunk két energomat van. Egyik nálam, az 86-os, az anyunál van a fiatal, az 89-es. Hát én is egy frászban vagyok, hogy mikor melyik adja meg magát. Olyan pocsékak a mosógépek a munkahelyemen 12 éva altt a negediket használjuk. Nem is mos tisztára. Lehet nagyon takarékos, bár ha kétszer kell mosni... akkor annnyira nem. _________________ Az Isten itt állt a hátam mögött s én megkerültem érte a világot. József Attila
Bekampecolt a mosogató gépünk. 22 éves volt. Mos a lakásfelújításra koncentrálunk,utána veszünk másikat.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Azt nem értem,hogy felfal bennünket a szemét,de mindenféle működést gátló kütyüket építenek be a háztartási gépekbe a minél nagyobb fogyasztás érdekében. Szerintem büntetést érdemelnének a gyártók. Valahol olvastam,hogy az ilyen jellegű termékeknek csak 15 %-a a nem buherált.
Szécsike, Kutyus!
Ahogy mondjátok! Az a kis "vacak" minimat nálam is 27évet volt használatban, 3éve vettünk egy "jónevűt"..., hát nem jósolok neki sokat, ahogy hallom másoktól, 10évvel már megelégedhetünk.
Ja, a mosogatógépünk 7évet élt.
Még a fagyasztószekrényünk miatt kell reszketni, 90-ben volt új. Persze, folyton tele működik, tragédia lenne, ha nem vesszük észre, ha elromlik.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42872 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2016.01.26, 19:49 Hozzászólás témája:
Arózsa
ez jó hír!!!
A régi minimatom nem is tudom hány éven keresztül remekül, szerelő nélkül működött
Az, amelyikről beszéltem, 12 évet bírt ki, remélem, ez az újabb se fog itt hagyni hamarabb!!! _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Én nyáron jártam így az esküvő után!
És még a tűzhelyem is bedöglött közvetlenül egy hónap múlva.
Igaz,az én gépeim 30 évesek voltak!
Jajj, Bau! Egy esküvő után amúgy is üres a buxa, nem hiányzik még két fontos gépcsere. Igaz, szép kort értek meg, a maiak jó, ha a harmadáig bírják.
Tűzhelyet tavaly cseréltünk, 25éves korában. Gondoltam, élvezzem még az újat, csak időbe telt, amíg betanultam a tudományát.
Kutyus! A mosógép nélkül is megoldhatatlan az élet, főként, ha félbemaradt mosással ment tönkre, még hozzá ünnep előtt!
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42872 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2016.01.26, 19:12 Hozzászólás témája:
Nekünk meg 2014.Karácsonya előtt 2!!! nappal döglött be a mosógépünk.....tele ruhával!
Még szerencse, hogy másnap sikerült venni egyet!!! _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban