Sziasztok
Elkezdhetitek leadni a rendeléseket.
Már több rendelés is érkezett privátban.
Így van olyan több darabos növény amiből már 1 darabot is kérhettek.
Ilyen a:
Liliom pink flavour
Liliom mapira
Púpvirág purple spotted
Ha valaki csatlakozik akkor belőlük kérhet 1 darabot is nem a minimális 3 és 2 darabot.
Akiknek valami különlegesség kell azt megkérem hogy vasárnap vagyis 10.-én este 6 óráig adja le a rendelését hogy másnap reggel az első rendeléssel le is tudjam őket adni. Így biztos lesznek!
Pótrendelésben az utána következő napokban is lehet leadni rendelést!
Január 11.-én a nyitás napján reggel le is adom az első rendelést... Aki különlegességeket akar rendelni érdemes ilyen korán nehogy elfogyjanak!
Természetesen aki később szeretne rendelni az is nézelődhet mert a többi rendelést le tudom adni pótrendelésben is! Így is egy csomagban jönnek majd meg a növények.
Üdv
Zsolt
Idén is szervezek közös rendelést a Tulipánvilág áruházából.
Az áruház nyitása és az aktuális kínálat megjelenése 2016.01.11.-e hétfő. Ettől az időponttól mindenki megírhatja nekem ide a fórumba a megrendelni kívánt növényeit.
A közös rendeléshez bárki csatlakozhat.
Mindenkitől kereken 1000 ft-ot kérek a posta költségre. Annak akinek a posta nem kerül 1000 ft-ba tavasszal a növényekkel együtt küldöm a visszajáró összeget is.
Rendelést csak előre utalás esetén áll módomban leadni.
A megrendelt növények küldési ideje március közepétől április elejéig tart.
A nyáron nyíló virágok kategóriái közül lehet jelenleg rendelni. A tavasszal nyílók ősszel rendelhetők.
Kérek mindenkit, hogy a növényeknél vegyétek figyelembe a minimális rendelési darabszámot! Természetesen ha többen akartok 1 növényből akkor a darabszámot szét is lehet osztani több ember között.
Csatlakozzatok bátran! www.tulipanvilag.hu
Legutóbb bugyi17 szerkesztette (2016.01.08, 11:44), összesen 2 alkalommal
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban