Ne haragudjatok, hogy nem írtam előre, miért nem leszek...valahogy a nagy zűrben elmaradt
Köszönöm, hogy aggódtatok, igazán jólesik. Puszi mindenkinek _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Drágáim! Vagyok,csak keményen anyázom.
Súlyos csontritkulásos és most eltörte a lábát is. /bal karja már rég használhatatlan-lifeg mert nem tudott mi összeforrni törés,ill. 2 műtét után sem/
A másik lába/ térde pedig egy rossz injekció miatt ödémás,tehát a max. csak kiülni az ágy szélére. Úgyhogy csinálom amit ilyenkor kell.
Egy reggeli "mosakodás" kenegetés,kiemelem-beemelemmel együtt 2 óra+ ami még adódik egész nap.
A reumás doki szerint semmi jóra nem számíthatok.
Úgyhogy vagy van időm benézni,vagy nincs,de inkább az utóbbi.
Most pedig mééék oszt' megiszom a reggeli ébredős koffeinmentes kávémat,persze cigivel.
Csatlakozott: Aug 29, 2007 Hozzászólások: 11885 Tartózkodási hely: Békésmegye
Elküldve: 2016.10.10, 16:45 Hozzászólás témája:
Évekkel ezelött a lányomat előjegyezték egy kis műtétre aug 18 ra.
Mondták neki 17 én menjen be meg lesz a felvétel mindent megbeszélt az alató orvossal.
16 án kap egy levelet amit 14 én adtak fel , hogy az előjegyzését törölték mert nem jelent meg a műtétre.
Korházak is dolgoznak igy Terimamy nem csak a könyvtárak.
El ment a lányom egy magán orvoshoz , hogy tulajdon képp akkor most mi a baja kell műteni vagy nem?
Az égvilágon semmi baj nincs azt válaszolta a doki, csak valami statisztikához kellettek adatok meg dátumok meg egyebek _________________ zsuzsok
Nagyon jó reggel korán a teraszon kávézni. Csönd van, nincs meleg, madarak csicseregnek
Nem mérgelődök, azért nem oda írtam Ez a mi városunk.
Szept. 29.-én lejártak a kölcsönvett könyvek, de csak Okt. 3-án tudtam visszavinni. Avval fogadtak, hogy már a felszólító levelet elküldték, mivel iktatva van, ezért 200.- Ft-ot kell fizetni. Rendben, késtem.
MA /okt. 10./ megkaptam a levelet, hogy azért küldték, mert 9 /kilenc/ nappal később vittem vissza..
Most vigyek nekik egy naptárat ? Ez nevetséges egy könyvtár részéről. A postáról ne is beszéljünk. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14463 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2016.10.10, 12:21 Hozzászólás témája:
Az elöbb csak irtam hogy hoztam kávét de el felejtettem be tenni. Most potoltam.
Megyek a teraszra kávézni és dolgozni.
Egy teli talicska répa vár feldolgozásra. Az idén elég sok termett de szükség is lesz rá biztosan talán még a 2 unokának is. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14463 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2016.10.10, 10:06 Hozzászólás témája:
Hoztam kávét ujra ha valaki kér.
Zsuzsok kedves nagyon jo a Foto szép a kis kávézo sarok.
Bojtika kedves hát igen nálam is sokszor van ugy hogy gyorsan kell a kávét meg inni.
A hajnali kávézást szeretem a leg jobban akkor még csend van és nyugalom.
Legutóbb Emmylie szerkesztette (2016.10.10, 12:17), összesen 1 alkalommal
Zsuzsok, nagyon kellemes hangulatot varázsoltál, köszönöm! Külön jól esik a kávéhoz.
Egy régi ügyfél hívott telefonon, többször is csörgetett egymás után, muszáj volt előbb ébredni, mint akartam volna. Sürgős fordítást kért (mint mindig), megcsináltam neki... Kár, hogy az első kávámat emiatt kicsit sietősen ittam. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Zsuzsok !
Szépek a virágaid és elnézésedet kérem.
Egyik nap kiléptetett a gép és meg nem léptem vissza, csak benéztem, de nem nagy a "forgalom", aztán úgy maradt
Emmylie kávéja meg már elfogyott, majd a következő is biztos finom lesz _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Most olvastam, Tercsi írta, nyaralnak (?) az Őrségben . _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Zsuzsok !
Tegnap Kutyusról irtunk. Annyira szokatlan, hogy reggel sehol nem látom.
Máskor már hajnalban írogat.
Nem szoktam az álmom elmondani senkinek, de most kivételt teszek. Meglátogattuk Kutyust, Veled. Vittünk neki süteményt, nem volt beteg.Nem voltam nála soha, hogy miért álmodtam, nem tudom.
Remélem hamarosan jelentkezik. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban