Bau !
Még nem kell diétáznom, ehetek bármit, amennyi nekem elég. Szerencsére. A magasságomhoz eddig még jó a súlyom és a napi munkámhoz ez kell is Cukros volt a férjem, tudom milyen, mikor diétázni kell. Csak gyógyszer szedett . _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42894 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2016.02.26, 16:04 Hozzászólás témája:
Vackor
Ismét csurog a nyálam, ahogy élvezetesen megraktad Bagoly csodaszép kenyérkéjét.......harapnék is bele nagyot, de sajna se a kőrözött se a sajt nem "menő" nálam
::::::::::::
Ma nálunk zöldborsó leves volt, utána székely káposzta(kinek tejföllel, kinek anélkül) _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Ezen a húsz napon én is elgondolkoztam.
Nem tudom súlyra mennyi egy ilyen étvágygerjesztő rozs kalács amit Bagoly sütött, de minálunk kettőnknek minden nap elfogy kb. fél kg kenyér. Persze nem üresen. Kakaó vagy tejeskávé mellett. Reggelit csak én eszem, hideg vacsorát ketten
.Nagyon szeretem a friss ropogós kenyeret. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7922 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2016.02.26, 13:44 Hozzászólás témája:
bagoly írta:
nekem ezt húsz napra kell elosztanom.
HÚSZ NAPRA???!!!!
Én úgy képzeltem el, hogy hosszában kettévágod, az alsó felét centi vastagon megkened körözöttel (ami természetesen liptói túróból készül és vajjal, nem pedig afféle tehéntúró-margarin maszat!) és beleteszel jégsaláta leveleket, hogy legyen amire rá tudod fektetni a gyufaszál vastagságú sonka, vagy angolszalonna szeteket. Persze átfedéssel! Lilahagyma és uborka karikákkal betakargatod hogy meg ne fázzon, majd szép jégsaláta levelekkel befeded, mert fő az egészség. Piros színű kápia paprika szeletekkel díszíted.
A felső felét szintén megkened körözöttel. Hogy ne vádoljnak diszkriminációval, azt is centi vastagon. Ez azért is szükséges, mert így nem fognak kiesni belőle a hosszában félbevágott olajbogyók, amiket belenyomkodsz. Mielőtt betakarod vele az alsó szeletet, arra még teszel néhány szelet ementáli sajtot, ami jól kilóg oldalt, hogy tudjad hol kezdődik az alsó szelet.
Ezután összeborítod a két felet és megszisszented hozzá s a sűrű porter sört.
Mondom, én valahogy így képzeltem....
Ez még nálam is kitartana ha nem is húsz napig, de mondjuk egy hosszabb délután
_________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14464 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2016.02.26, 13:34 Hozzászólás témája:
Bagoly kedves nagyon guszták ezek a rozskenyerek.
Vettem szerdán rozs lisztet majd kenyeret sütök én is belöle valamikor.
Receptem még nincsen most keresek a net-en.
A mi ebédünk ma gyümölcsleves és paprikás csirke volt. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7922 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2016.02.26, 10:49 Hozzászólás témája:
Ha olyan finomak is, amilyen csinosak lettek, akkor fejedelmi uzsonnátok volt! _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42894 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2016.02.25, 16:45 Hozzászólás témája:
Mi viszont nagyon szeretjük a harcsát! Az ára miatt évente csak Karácsonykor szoktunk enni ......néha húsvétkor. Ha van lehetőség, szürkeharcsát veszek, mert annak finomabb a húsa _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Elküldve: 2016.02.25, 16:15 Hozzászólás témája:
Jaaaj, de jól néz ki, Baurátnőm!
Én egy kis laskagombával párolt angolszalonnára (saját készítésű ám!!!) ütöttem két tojást, de bizisten most megéheztem a látványtól! _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban