A mai nappal megrendeltem a növényeket. Még várok utalást e.glaucumtól, így saját pénzből rendeltem meg, ha a növények érkezéséig, nem jelentkezik, akkor eladó lesz fukszia is, mert én nem szeretnék fuksziákat.
Bocsi, hogy eddig húzódott, nekem ez volt az utolsó rendelésem.
Majd csak magamnak rendelek, és eddig nem húzódik, feleslegesen.
Ja az utalt pénzben, NINCS BENNE AZ ITTHONI POSTAKÖLTSÉG, MÉG AZT IS KELL UTALNI NEKEM, DE EZT ANNO ÍRTAM.
Mint az utalást is írtam.
Noémi _________________ Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!
Nyugodtan írd ki azok nevét, akik miatt nem tudsz boldogulni
és akik a többieket is hátráltatják!
Esetleg rakd ki a teljes névsort, megjelölve, hogy ki nem fizetett és mennyivel tartozik.
Esetleg tudunk segíteni?
Bocsánat, de még , mindig az utalásokra várok, igen , már rég túl vagyunk a március 31-en, de amíg, nincs nálam az összes pénz, addig nem tudok rendelni.
Akinek lehetett írtam , vagy nevet kértem , az utalás mellé, mert ha név is van ., akkor könnyebben boldogulok.
SZÓVAL AMÍG , NEM KAPOM MEG A PÉNZT, ADDIG NEM TUDOM KIFIZETNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De már ezt mondtam.
NÁLAM EZ VOLT AZ UTOLSÓ RENDELÉS, MÁR CSAK MAGAMNAK KÉREK, ELÉG VOLT, HA SOKAN RENDELNEK, ÉS HIÁBA MONDTAM, HOGY KELL , NEKEM A PÉNZ, NEM KAPOM MEG.
Noémi _________________ Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!
Csatlakozott: Apr 05, 2008 Hozzászólások: 1477 Tartózkodási hely: Pest megye
Elküldve: 2016.04.02, 19:01 Hozzászólás témája:
Nekem küldött Noémi, és utaltam. csak azt nem figyeltem, mikor érkezik csomag??Már nagyon szeretném látni, milyenek, mekkorák?
Már látom, márc.31??????
Csatlakozott: Feb 08, 2009 Hozzászólások: 548 Tartózkodási hely: Vác
Elküldve: 2016.03.28, 18:36 Hozzászólás témája:
Úgy emlékszem, nekem is volt benne rendelésem.
2016.01.07. 21:19-én Bobertgida (Noémi) vissza is igazolta itt a gazos levelezőlistában.
Levelet viszont nem kaptam, hogy utalnom kellene....
Ha benne vagyok a rendelésben, én utalnom kellene, ma este haladéktalanul meg tudom tenni. _________________ http://www.fokfoldiibolyak.hu
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban