Hajtásdugvánnyal sikerült szaporítanom,de nem telelt át.
Nagyon szeretem/ném én is,de már több elpusztult a kezem alatt,feladtam. Át tudom ugyan teleltetni,de következő évben már nem hoz virágot.
Csatlakozott: Jan 16, 2012 Hozzászólások: 1559 Tartózkodási hely: Eger
Elküldve: 2018.05.13, 22:59 Hozzászólás témája: Milyen növényt vettem szereztem ma?
Én megpróbáltam a futásból másik cserépbe belegyökereztetni és sikerült, de később télen mégis elpusztult.
Én többet nem veszek ilyet. Kaptam vagy 4-t a szomszédasszonytól. Tavaly, asszem, amikor jött egy nagy lehűlés májusban vagy júniusban, elpusztult vagy kettő, a többi talán egy öntözés kihagyásával, vagy valami én vétségemmel.
Aztán vettem egyet, de télen nem sikwerült.
A lányom is vett pár éve. Első évben szépen fejlődött. Télen vssza minden, tavasszal nulláról indul. Ősz van, mire néz ki valahogy és hoz pár virágot, de akkor már be kell hozni.
Nagyon szép, bolondulok érte, de nem értek hozzá. Van, aki esküszik rá.
Olvass hozzá az interneten hozzászólásokat is, ne csak a tudományos cikkeket. Mert egy üvegházban könnyebben teleltetik, mint mi.
A hozzászólásokban sok tapasztalat is van, ötlet is.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 12783 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2018.05.13, 21:54 Hozzászólás témája:
Capsella kedves nagyon szépen köszönöm a jotanácsot.
Holnap "utazo napom" lesz de hétvégére vissza jövök akkor át ültetem öket.Remélem addig még ki birják
Egy kérdésem lenne-hogy lehet szaporitani?
Csatlakozott: Jan 16, 2012 Hozzászólások: 1559 Tartózkodási hely: Eger
Elküldve: 2018.05.12, 23:21 Hozzászólás témája: Milyen növényt vettem szereztem ma?
Emmylie!!
Gyönyörűek és hatalmasok! És és és engem a sárga.....
Igen, amikor majd módodban áll, ültesd át 1-2 számmal nagyobb cserépbe, addig is tápoldatozd. Hatalmas a zöld tömegük és ezeken nagyon sok virág is lesz. Alátét vízzel mindig legyen alattuk ebben a forróságban.
Az átültetés után vagy két héttel újra tápoldatozhatsz.
Csatlakozott: Dec 22, 2009 Hozzászólások: 3940 Tartózkodási hely: Ózd
Elküldve: 2018.04.07, 07:32 Hozzászólás témája:
Nem tudom jó helyen érdeklődök-e, de sajnos nem tudom milyen növényem kel. Én ültettem és biztos voltam benne, hogy emlékezni fogok, de igazán nem is reménykedtem, hogy ki fog kelni. Megcáfolt, sorban bújnak ki a kis növények és pedig természetesen elfelejtettem mit ültettem, és azt is kitől kaptam Valaki ráismer?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban