Gika!
A narancs nálam is fakón nyílik télen.
Másnaposan:
Betti!
Emlékszel? Ezt tőled kaptam, a barna levélszélű..., annyira szorgalmas, folyamatosan virágzik.
Csatlakozott: Jan 22, 2011 Hozzászólások: 3757 Tartózkodási hely: Kaposvár
Elküldve: 2016.01.03, 18:25 Hozzászólás témája:
Valóban engem is mindig meglep az élénksége,a narancsosom viszont amolyan téliesen fakó,pedig fényesebb a helye _________________ "Életünkben leginkább arra van szükség,hogy legyen valaki,aki rábír,hogy megtegyük,amire képesek vagyunk"
Csatlakozott: Apr 05, 2008 Hozzászólások: 1477 Tartózkodási hely: Pest megye
Elküldve: 2016.01.02, 19:43 Hozzászólás témája:
Betti, igyekszem pótolni....de most megvárom a tavaszt vele. meglátjuk, mi az, amiből lesz még valami...Tavaly a lisztecskék bántották, az idén a tetű.Ezt mospilánnal orvosoltam...egyenlőre mi győztünk
Csatlakozott: Nov 08, 2008 Hozzászólások: 2174 Tartózkodási hely: Hajdúszoboszló
Elküldve: 2016.01.02, 16:58 Hozzászólás témája:
Rózsa!
Sajnos nem tudtam róla szaporítani Tavasszal még kitettem, nem látszott rajta semmi. Lehulltak a levelei és elpusztult. Nagyon sajnáltam, sok szép virággal örvendeztetett meg.
Primula!
Nagyon sajnálom, hogy tönkre mentek a hibiszkuszaid
Mindig nagyon szépeket mutattál, talán sikerül őket pótolni. _________________ Margó
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban