Csatlakozott: Feb 19, 2008 Hozzászólások: 1174 Tartózkodási hely: Kincsem földje
Elküldve: 2017.02.12, 12:35 Hozzászólás témája:
Szia bora54!
Én is tudok neked 1-2 ágat vágni, hagyományos telt piros, tarkalevelű, stb.
Írj, ha érdekel.
Rózsa! Nem felejtettem ám el amit nyáron ígértem, csak egy kicsit nehézkes lettem, ahogy öregszem. _________________ Az életnek mi haszna, mondd,
ha egyre hajszol, űz a gond?
(William Henry Davies)
Nagyon kedves vagy Drága Rózsa!
Köszönöm szépen előre is, bármikor jó lesz, puszillak. előtte azért "beszéljünk" jó? _________________ Üdv.Borika
Elküldve: 2017.02.09, 20:59 Hozzászólás témája:
Szia Borika! Én adnék szívesen néhány fajtát, de most a teleltetőben vannak és még sok idő, míg vágható ágak lesznek. Nyáron - ha írsz - szívesen vágok majd neked ágakat. Remélem mind túléli a teleltetést és tavasszal gyorsan beindulnak. _________________ Rózsa
Sziasztok kedves Gaztársaim!
Azt szeretném kérdezni, lenne-e esetleg valakinek felesleges hibiszkusz ágacskái gyökereztetésre?
Piros teltvirágú érdekelne, rózsaszín teltvirágú és a Kőnig sárga teltvirágból, valamint fehét teltvirágú hajtás. Természetesen a postaköltséget felvállalnám, utánvétes megoldással.
Anno én is sokat ajándékoztam, postáztam, sajnos tönkre mentek a hibiszkuszaim, a boltban vásároltak is haldokolnak 3 db ezért maradnék a jól bevált saját gyökereztetésnél.
Ha lenne aki megszánna néhány ágacskával, megköszönném.
Mindenkinek kellemes virágokban való gyönyörködést, ápolgatást kívánok! _________________ Üdv.Borika
Elküldve: 2016.12.27, 08:11 Hozzászólás témája:
Ys
én nem félnék, csak nem tudom, most lehet-e
Az egyik 4 virágot hozott nemrég, a másik meg se moccan _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Aug 09, 2005 Hozzászólások: 9697 Tartózkodási hely: Savaria
Elküldve: 2016.12.27, 07:03 Hozzászólás témája:
Megfigyeltem, hogy mindenki fél visszavágni pedig ha vissza vannak vágva, akkor rengeteg alvó rügy beindul sok ága lesz, így sok virága is.
Én nyár közepén és teleltetés előtt is szoktam metszeni. _________________
Csatlakozott: Feb 19, 2008 Hozzászólások: 1174 Tartózkodási hely: Kincsem földje
Elküldve: 2016.12.14, 16:41 Hozzászólás témája:
Gondolom, a kis , fiatalokra ez a metszés dolog nem vonatkozik.... _________________ Az életnek mi haszna, mondd,
ha egyre hajszol, űz a gond?
(William Henry Davies)
Elküldve: 2016.12.14, 15:01 Hozzászólás témája: kép
ilyen volt pár héttel előbb.... telis tele bimbóval a többin most van egy egy virág-- februárban a vastag ágakig mind vissza nyirom-- nagyon sok virág volt rajta a nyáron is
Legutóbb Nusika szerkesztette (2016.12.14, 15:05), összesen 2 alkalommal
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42899 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2016.12.13, 18:49 Hozzászólás témája:
NNNA! akkor föladtátok a leckét messem? nem messem??? várjam a tavaszt vele?? _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban