Csatlakozott: Aug 06, 2006 Hozzászólások: 1931 Tartózkodási hely: nemvad-nyugat
Elküldve: 2020.10.21, 19:39 Hozzászólás témája:
A gép kettes hibakódot jelez. Ha leírod a pontos típusát a gépnek, utána lehet nézni. _________________ Születtem, felnőttem
durva gaz erdőben,
virág vagyok, attól félek:
csalán lesz belőlem. (Nagy László)
Abban kérném a segítségeteket,hogy milyen címszó alatt találom meg a növények "bementését" felsoroló táblázatot.
Van ilyen,használtam is már és most nem találom.
Névszerinti felsorolás hőmérséklettel együtt,hogy mi meddig maradhat kint.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14460 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2020.09.24, 20:01 Hozzászólás témája:
Igen igy van azt gondoltam én is.
A helyes igy lett volna szerintem
Nem maradnak közönség nélkül.
Tehát még a tv-ben is rosszul irnak és ez engem nagyon zavar és bosszant.
Van amikor észre veszik és kijavitják ma este ez nem történt meg.
Pedig szerintem a tv-ben és a médiákban nagyon kellene figyelni az ilyesmi hibákra.
Sajnos rengeteg példát tudnék felhozni.
Tudom hogy ott is emberek vannak és tévedhetnek de kicsit talán jobban kellene nekik figyelni. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Csatlakozott: Aug 06, 2006 Hozzászólások: 1931 Tartózkodási hely: nemvad-nyugat
Elküldve: 2020.09.24, 19:36 Hozzászólás témája:
nem jó, ilyen szó nincs. Nélkül. _________________ Születtem, felnőttem
durva gaz erdőben,
virág vagyok, attól félek:
csalán lesz belőlem. (Nagy László)
Hehe, nekem még a kis Tűzróka van.
A "króm"-ot próbáltam, de már nem tudom, mi volt, amit az nem tudott, de a Firefox igen, szóval visszaváltottam.
Az Edge nekem is települt, de le is szedtem rögtön.
Az ide-oda töltögetés minden egyes alkalommal, ha találtam valami újat, az kicsit riaszt, de esetleg biztonságilag heti egyszer meg lehet tenni.
Amik fontosak nekem, általában Word-ök, meg néhány PDF fájl. Ezeket még csak lehet tárolni egy bármin is. (Most is van pendrive-on pár darab.) _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7891 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2020.07.01, 09:43 Hozzászólás témája:
Bojtárgazdi írta:
az a fordítással kapcsolatos honlapok, amelyeket a Könyvjelzőből hívok le.
Chrome-ból a könyvjelzőket is tudod menteni pendrive-ra, ahonnan bármikor visszatöltheted
(Edge-ből is, de azt nem használom, nem vagyok benne otthon. Erőből letöltette velem a Microsoft, de juszt se fogom használni ) _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Jó lenne átállni valami külső tárolóra.
Viszont sok mindenre jó a Drive is.
Nem tudom, mert ami nagy veszteség lenne, az a fordítással kapcsolatos honlapok, amelyeket a Könyvjelzőből hívok le. És a szószedetek, mentett anyagok, ezek viszont nálam állandóan frissülnek.
Persze ehhez meg kellene szoknom, hogy mondjuk ha fordítok, akkor a pendrive-on dolgozom és oda mentem a oldalakat. És ezt elég nehéz önkéntelenné tennem. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7891 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2020.07.01, 07:16 Hozzászólás témája:
Bojtárgazdi írta:
Hiszen ha lenne nekem olyan...
Kb. mennyi adatról lenne szó? Mert szerintem elég lenne egy 32 GB pendrive is,
az meg nem egy ökör ára... _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Hiszen ha lenne nekem olyan...
Mindig van sürgősebb beszerezni való.
De sok mindent elmentettem a Drive-ba. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42841 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.06.30, 16:43 Hozzászólás témája:
Bojti
Biztos-ami-biztos alapon mentsd ki a laptopon lévő fontos dolgaidat egy külső winyóra!!! _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Köszönöm.
Jelenleg az öreg kis laptopra van a monitor és a billentyűzet rádugva.
A számítógép is itt van, elvileg az is működik, semmi baja.
Csak amikor tönkrement a monitor, a laptopra váltottam. Azóta kaptam monitort is, amit ugye már rádugtam a laptopra, mert így volt gyorsabb.
A fordításokhoz használt mappák és egyéb letöltések ugyanis most a laptopon aktuálisabbak.
Próbáltam már visszarakni a számítógépre a cuccokat, de valami kódszámot kér. Lehet, hogy újra kellene a netre kapcsolódnom vele, de ez nekem vagy sikerül, vagy nem, és ezért átdugdosni valamiért ódzkodom.
Pedig ha ez a kis laptop elhalálozik, akkor igen nagy gyász fog rajtam eluralkodni. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban