Hogy egy cég a kettő ,ezt onnan tudom hogy két évvel ezellőt a keresztlányom mikor Németországból jött hazafelé akart venni számomra sásliliomot, és az egyik helyen nem volt az a fajta amit választottam és akkor adták meg ezt a cÍmet.
Két külön telephelyel üzemelnek de egy a kettő cég.Így gondolom a címük a számlaszámuk és minden más lehet különböző.
Csatlakozott: Apr 10, 2011 Hozzászólások: 2983 Tartózkodási hely: Zala m.
Elküldve: 2015.03.17, 20:40 Hozzászólás témája:
Először én is gyanakodtam, de megnéztem a kapcsolatot, egyéb adatokat, azok nem egyeztek. Ezek szerint jól sejtettem. Ilyenkor nem az lenne a logikus, hogy a webshop kínálatuk megegyezzen?
Megérkezett ma a Tulipánshop! _________________ Rendelések
Elküldve: 2015.03.15, 19:18 Hozzászólás témája:
Én a két katalógus között nem látok nagy eltérést árban. A LB-nél nagyobb a választék pl sásliliomból, peoniából... 3x több liliom van (ezt gyorsan megszámoltam kb. 440féle). _________________ Rendelések
Sziasztok. Én egy ismerősömmel tavaly pont ettől a Lukon Glads nevű cégtől rendeltem amit az imént említettetek. Nagyon szép és egészséges növényeket küldtek, és mindegyik fajta azonos volt, tehát azt kaptam amit valóban rendeltem. Szerintem innen is bátran lehet majd rendelni. Most, hogy idén viszont a Lukon Bulbs-tól rendeltem én is így van viszonyítási alapom, így ha össze kéne hasonlítanom a két céget akkor azt mondom, hogy nagyon hasonló minőségű növényeket küldenek, tehát maximum a növények fajtájának a mennyiségében lehet eltérés a két cég között, valamint az árakban.
Én a lukontól rendeltem tavaly és idén is, de ez az új kertészet nagyon kecsegtető. Ha lesz rendelés ősszel vagy jövő tavasszal, most úgy gondolom én is beszállnék.
Engem az évelők kínálata nagyon megfogott, meg a dáliáké is, liliomokból már csak egy-két fajtára vadászok, az íriszek meg hosták hála istennek nem érdekelnek.
Elküldve: 2015.03.15, 15:38 Hozzászólás témája: cseh virágok
Átnéztem a katalógust, amit találtál, nagyon szépek és változatos a kinálatuk, különösen a dáliák, évelővirágok, igazából mind gyönyörü,
érdemes nézegetni.
Csatlakozott: Oct 14, 2010 Hozzászólások: 1358 Tartózkodási hely: Tolna
Elküldve: 2015.03.15, 07:52 Hozzászólás témája:
Csillagvirág
Lentebb írtad,keresgélsz esetleg másik vonalon.
Nem tudom ismered e a következő szolgáltatót,azért belinkelem,hátha többen is érdeklődnek.Ők is csehek,nézegettem a liliomok árait,van amelyik 12 koronával olcsóbb,mint a Lukonbulbsnál,sok kicsi sokra megy.A kínálatuk talán mág nem akkora,de évről-évre bővül.
http://www.lukon-glads.cz/uvod-l1-c1 _________________ Írisz, a szivárványszárnyú istennő, ki az égboltot a földdel összekapcsolta, és továbbította az istenek üzeneteit a földi halandóknak
Elküldve: 2015.03.13, 19:57 Hozzászólás témája:
Zozo! Így már értem! Egy kalkulációt megér majd feladás előtt. Gondolom minél több a csomag, annál olcsóbb. Háát kíváncsi leszek. Jó buli lesz huszonplusz csomagot lecentizni.
Ágnes! Cimarin kérte a kis májvirágot, jaterník–podléška néven volt. 3-4 virág is volt rajta. Bezzeg az enyémen tavaly csak 1, az is eltörve. Most 5bimbót hoz, még nem virágzik.
Kankalint én is kértem 3félét. Kint vannak cserepesen a kertben. Egyáltalán nem viselte meg őket a hírtelen kinti lét, az egyik még a bimbóját is növeszti. _________________ Rendelések
Csatlakozott: Aug 10, 2012 Hozzászólások: 1064 Tartózkodási hely: budapest - vác
Elküldve: 2015.03.13, 09:34 Hozzászólás témája:
érdekes csillagvirág, mert én azon az oldalon már redeltem tőlük szolgáltatást, amit beírtam máretet kilót elfogadták és annyit fizettem amit kiadott a gép - angliába 2 banános dobozt 13,000 vittek el
de ezaz oldal jobb mintha a gls hez mennél, ott írják, ők olcsóbban tudják továbbadni a szolgáltatást mert tömegben rendelik a szolgáltatóktól
Elküldve: 2015.03.12, 19:28 Hozzászólás témája:
Agnes! Biztosan összeszedik magukat. Azért nem jó hír.
A kis májvirágot nehezen engedtem el!
Zozo! Én tavaly érdeklődtem a városban a GLS-nél, és a méretek a szabánycsomagot jelentik. Fix a méret, ezért olcsóbb, mert géppel dolgozzák fel. Minden más, ami ettől eltér jóval drágább, mert kézzel kell feldolgozniuk. _________________ Rendelések
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban