Tavassszal nem vállalsz be, még egy gommeres rendelést??
Annyira szépek lettek az idén rendeltek, öröm rájuk nézni.
Szia
Most láttam,hogy írtál,elnézést.
De tervezek, sztem január végéig , kell eldönteni,hogy mit kérsz, és csak március 31 re kérem a szállítást, mint tavaly.
Csak hibikre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noémi _________________ Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!
Bobertgida.
Nagyon köszönöm a közreműködésedet.
Már több alkalommal sikerült részt vennem hibi rendelésben.
Viszont ilyen szép nagy és egészséges növényeket csak most sikerült kapnom. Hálás köszönet értük.
Gyönyörű hibiket kívánok mindenkinek.
Holnap veszem át a csomagot. Csak azért írom ezt mert ma nem voltam itthon. aki postán kéri az a héten megkapja,aki meg érte szeretne jönni az vasárnap vagy kedden jöhet érte.
Köszönöm
Noémi
Mimikém, én póstán kérem. Megvan a cimem, vagy irjam ?Légy szi, ha feladtad, küldjél pár szót, mert akkor másnap itthon kell lenne. Nagyon örülök, és nagyon szoritok, hogy mit kapok. Millió puszi. Teri
Mimikém, a Double mini-t más rendelt helyett küldte, vagy többet a rendeltnél? Másra nem szivesen cserélném, de + 1-nek átveszem.+-ba.
Holnap veszem át a csomagot. Csak azért írom ezt mert ma nem voltam itthon. aki postán kéri az a héten megkapja,aki meg érte szeretne jönni az vasárnap vagy kedden jöhet érte.
Köszönöm
Noémi _________________ Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!
Mimike, ezt az b1-et Nked kell majd fizetni, vagy jelentkezett érte? HA NEM JELENTKEZK, NE MARADJON A NYAKADON, hA IGY NEM TTSZIK, KICSERÉLKÜK MÁSRA, ÉS LN KFIZETEM. tERMÉSZETES, HA JÖTT, VIGYE, É CSAK AZÉRT MONDTAM NE MSARADJON A NYAKADON. jAVULSZ MÁ? sOKAT,SOKAT PIHWNJÉL. pUSZI.[/quote]
Szia
megrendeltem a töveket. a szállítást március 31re kértem,akkor már csak jobb idő lesz!!! _________________ Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!
Ma megrendeltem a töveket
1 kimaradt mert a pénzét még nem kaptam meg,de ne aggódj még lehet rendelni.
Noémi
Mimike, ezt az b1-et Nked kell majd fizetni, vagy jelentkezett érte? HA NEM JELENTKEZK, NE MARADJON A NYAKADON, hA IGY NEM TTSZIK, KICSERÉLKÜK MÁSRA, ÉS LN KFIZETEM. tERMÉSZETES, HA JÖTT, VIGYE, É CSAK AZÉRT MONDTAM NE MSARADJON A NYAKADON. jAVULSZ MÁ? sOKAT,SOKAT PIHWNJÉL. pUSZI. _________________ http://picasaweb.google.com/110068066644533799347
Időzóna: (GMT +1 óra) Ugrás az oldalra: 1, 2, 3Következő
1 / 3 oldal
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban