sziasztok, Kutyus, és Minci9!
szépek ezek a kaktuszok, néha bámulatosan későn kezdenek virágozni és el is tolódik a virágzási időszakuk, az enyém is még virágzik, s vannak bimbók is még, Minsikém, a tiéd olyan halványabb, de szépséges. Hát állítólag már pezsgő színű is létezik, de lehet az nem lenne ilyen nagy tő mint amilyen sokonknak,itt az oldalon.szép napot kívánok. _________________ Ami virág az csak szép lehet.
Sziasztok.
nagyon szépek ezek a kaktuszok, bár az enyém mindig elkésik Január végén nyít ki, de mióta kint van az üvegházban, nem panaszkodhatok, tele van körkörösen virággal. Köszönöm a dícsérő szavakat! pontosan nem is tudom hány éves ,még a nagymamámtól kaptam, s ő már 12 éve nincsen velünk. Láttam az Obiban ,olyan szépséges halovány színűt is, lehet még olyant beujítok.
Mindenkinek gratulálok aki büszke tulajdonosa ilyen szépségnek.!!!
nagyon szép napot nektek. _________________ Ami virág az csak szép lehet.
sziasztok, köszike, hát még a nagyimtól kaptam szépen ki is virágzott most bár késve de vírul az üvegházamban. _________________ Ami virág az csak szép lehet.
Sajnos a most kereskedelmi forgalomba levő tövek nem érik meg az ilyen idős kort, mert nem tudnak megnőni, legalábbis nálam nem nagyon sikerül nekik
Az agyon nemesítés, túl korai virágzásra kényszerítés így üt vissza. _________________ Mindig tudd, a dolgok egyszer történnek meg veled; a legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz. (Tatiosz)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban