Csatlakozott: Oct 05, 2011 Hozzászólások: 389 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2015.10.16, 18:32 Hozzászólás témája:
Olvasgatom a krizantémmal kapcsolatos tapasztalatokat. Én nagyon meg vagyok elégedve. Nem hittem volna, hogy azokból az apró kis gyengus hajtásokból ilyen szép erős tövek lesznek. Nálam mind megmaradt és tele vannak bimbóval. Már van ami kinyílt, most próbálom beazonosítgatni. Mind ki lett ültetve a kertbe, vettem jelölőt és le is tűzdelgettem melléjük, de sajna egyikről sem lehet már leolvasni a feliratot. Majd teszek fel én is fotót.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 13326 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2015.10.13, 21:43 Hozzászólás témája:
Fel irtam én is ahogy sorba raktam csak nem találom hogy hova irtam
E-Mail-ban is meg kaptam a listát amiket rendeltem majd meg probalom az E-Mail-t meg keresni.
Ki kellett volna nyomtatnom az E-Mail-t.
Én felírtam sorba ,hogy melyiket raktam . Na majd tavasszal derül ki ,hogy melyik ami megmaradt .A betűtől ,és a számról meg meglehet nézni a Vonsik kertészet katalógusában . Köszönöm a segítséged!
Mindnyájatoknak megvan a név listája a füzetemben. Azt írjátok meg, hogy a kód elég vagy nevet is írjak.
Ma délután gondoltam mindenkire, amikor a másik kertemben a kiültetett krizantémokat néztem és néztem és várom az egyik fajtát, hogy kinyíljon. Ugyanis a rendelt 3 db-okat egybe tettem, az egyik csoportban rózsaszín kezd virítani, a párja viszont sárgának néz ki, még kicsi a bimbó. A többi 3-as csomókban ilyen eltérést nem látok még. Nagyon kíváncsi leszek arra. Nálam tévedés, keveredés nem volt, hát érdekes lesz!
Holnap leírom, amit igértem, a színt is hozzáírom, ha még tudom, és azután figyeljétek a virágot. Arra gondolok, hogy az lesz-e, amit rendeltünk. Nálam megvannak a képek, időben lementettem, mert gondoltam ilyesmire is.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 13326 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2015.10.12, 20:38 Hozzászólás témája:
Az én krizanténjaim mind a kertben vannak.Sajnos nem jelöltem meg egyiket se. Amikor rendeltem öket fel irtam valahova a számokat de el veszett a papirom.
Igen , mondhatom ,hogy mindegyiken van apró bimbó. Tudom ,hogy kinyílni nem fog,de nekem nem is cserépben vannak ,hanem kiültetve. A kérdés csak az ,hogy fogják bírni a telet. Majd takarom avarral ,és nem vágom vissza a szárát.
Arról meg senki nem tehet,hogy ennyiszer kaptunk jeget.
Csatlakozott: Apr 05, 2012 Hozzászólások: 926 Tartózkodási hely: Tolna megye
Elküldve: 2015.10.12, 08:00 Hozzászólás témája:
Sajnos nekem a jelölőkésektről eltűnt a felirat, ne használjatok műanyag késre lakkfilcet!
Nálam is cserépben vannak, nagyrészük bimbós. Nem teljes napon voltak, hétvégén betettem őket az üvegházba. Remélem, ki tudják nevelni a bimbókat. Csak egy kisméretű sárga és egy halványabb sárga, magasabb növésű bontogatja szirmait.
Dorisz, esetleg, ha neked megvan, hogy miket küldtél, kérlek írd meg. Csak a kívánságlistám van meg.
Nem írtad, hogy van-e bimbó a virágon vagy még nincs. Ha nincs, még lehet. Az enyémet nem verte a jég, sok eső sem. A nagyobbik része cserépben van és nincs bimbó sok fajtán. Reménykedek, hogy még lesz később.
Én elégedett vagyok a krizantémokkal ,alig pusztult el belőlük ,pedig 3x verte el a jég . Igaz lehet így későre vannak ,hisz mindig újra indultak ,de az is jó ,hogy megvannak,és ha kitelelnek,majd akkor meglátom a virágaikat.
Szépek a krizantémok, eddig is, ha kinyílik egészen, akkor is fényképezd le. Nagyon jó lenne, ha ráírnád a nevét, hogy mások is lássák és a sajátjukkal össze tudják hasonlítani.
Tudod, hogy sokan rendeltünk egy-egy fajtából, ezért lenne fontos.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban