CséPista, köszönöm a tanácsokat.
A kiültetés maradt el, a többi sanyargatás nálam is mind megvolt. Pedig terveztem, hogy kiültetem, de valahogy elmaradt.
CséPista, köszönöm a tanácsokat.
A kiültetés maradt el, a többi sanyargatás nálam is mind megvolt. Pedig terveztem, hogy kiültetem, de valahogy elmaradt. _________________ Mindig tudd, a dolgok egyszer történnek meg veled; a legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz. (Tatiosz)
CsPista, hogy tartod azt az enciánt, hogy ilyen gyönyörű szép, telis-tele van virággal, légy szí áruld el a titkot.
Az enyémeken idén még nem is volt virág
Szia oerzsi!
Elég durván bánok vele. Nyárra ki van ültetve. Locsolgatom, néha kap 1 ezrelékes B(ele) M(inden) V(ackot) tápoldatot. Télire annyira megkurtítom , hogy a gyökere kis földdel tuiningolva beleférjen egy 16literes falfestékes vödörbe. A felső része annyira megvágva , hogy beférjen a pincébe (a pince lehetne kissé hidegebb, de nekem a melléképületi pótszoba alatt van és emiatt kissé enyhe a klímája. Néha csontkeményre szárad , ha úgy hozza a sors , de akkor is ki kell ültetni, mert valószinüleg sivatagi növény lehet és hozzá van szokva a kiszáradáshoz és kb két hét után ismét beindul.
Most a télen jól telelt és nem száradt ki , ezért durván hosszára ketté lett hasítva a gyökere egy baltával és ketté lett ültetve. A testvére kikerült a kerítésünk elé az útszéli árok oldalába . Ő is jól van. Kb. ennyi az egész. _________________ Kert, kütyük, munka, matek, morfondír. Ennyi.
CsPista, hogy tartod azt az enciánt, hogy ilyen gyönyörű szép, telis-tele van virággal, légy szí áruld el a titkot.
Az enyémeken idén még nem is volt virág _________________ Mindig tudd, a dolgok egyszer történnek meg veled; a legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz. (Tatiosz)
Hát igen, tényleg rengeteg féle növényem van, és még mindig elcsábulok egy-egy újabbra
Sajnos most ebben a nagy melegben nagyon szenvednek szegények, mert munka után csak a dézsásokat, és cserepeseket szoktam meglocsolni, az is beletelik több mint egy órába, többre sajnos nincs energiám
Azért van egy kettő ami az aszály ellenére is virágzik
_________________ Mindig tudd, a dolgok egyszer történnek meg veled; a legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz. (Tatiosz)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban