Csatlakozott: Aug 29, 2005 Hozzászólások: 3297 Tartózkodási hely: Soroksári-Dunaág
Elküldve: 2014.07.09, 21:03 Hozzászólás témája:
Bau,
áprilisban adtam föl elsőbbségivel egy leletet, szerencsére csak másolat volt, a mai napig nem érkezett meg. Én még külön azért durrogtam, hogy vissza sem jött, ha esetleg nem találták volna a címzettet, de miért nem találták volna? Tényleg hova teszik?
Éva _________________ Éva
Belőlem csak egy van, a többiek sokan vannak
Ezért nekem nagyon kell vigyázni magamra
Csatlakozott: May 23, 2007 Hozzászólások: 3557 Tartózkodási hely: Újpest
Elküldve: 2014.07.09, 14:15 Hozzászólás témája:
Mivel annyi nem volt nálam és nem akartam el menni kivenni.,nyavajgott és elment.Tartozom még 1500 ft,anit 12 .utánra ígértem.Azt viszont,ha vissza pofátlankodik a rendőrökkel oldom meg Bár.....vagy
A városban jár egy sötétkék suzuki swatt 1.3, házszám táblát árulnak. Számlával
másfél hónap határidővel.
Azt mondják, hogy kötelező a házszám kiírása, rendeletben van.
Az Rendőrségen érdeklődésre elmondták , hogy ilyen rendelet nincs.
Azért írtam le, ha valaki találkozik ilyennel, ne rendeljen. . Előbb érdeklődjön utána. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Legutóbb Terimamy szerkesztette (2014.07.09, 13:50), összesen 1 alkalommal
Katalin, mit csinált, hogy fizettél neki? Miért állsz szóba az ilyen emberekkel?
Kést, ollót élesítenek szakemberek, akiknek üzletük van.
Velem is előfordult, hogy kínáltak valamit, de mellettem itt vannak a kutyák és csak annyit mondtam, hogy mindjárt hívom a fiamat.
Egy ismerősünkhöz bement egy ilyen, de ő bekiabált a szobába a férjének, hogy jöjjön ki, pedig az otthon sem volt. Az illető gyorsan eltűnt. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Csatlakozott: May 23, 2007 Hozzászólások: 3557 Tartózkodási hely: Újpest
Elküldve: 2014.07.09, 11:35 Hozzászólás témája:
Ki van lesve a házunk.Többnyire idósek,betegek lakjákÉn is az vagyok..Az elmúlt 2 évben 2 lakót kiraboltak egymás után 2 szer.3 hete yalaki nálam is bepróbálkozott, köszörüsmesternek, nevezte magát.Hogyan kerüt a lépcsöházba, nem tudom Minden áron be akart jutni a lakásba.Kupi van mondtam, nem engedtem.Jó borsos számlát készített nem papíralapút,nem volt annyi otthon. elfogadta nehezen a kevesebbet is kértem névjegykártyát,a kocsiban volt...Ha 12. után felkeres a tartozásért a rendőröket hívom.
Ma reggel a felettem lakó beteg hölgyet,míg a lánya piacozott 2 vízszerelönek álcázott embber felcsöngette,hogcy ömlik a víz az egész házban és az ő felelőssége,ha nem engedi be óket. Az eredmény -500 ezer ,arany ékszerek.
Köszi Vackor !
Eddig még nem volt a lakásban, nem "találkoztam" vele, mivel kertem nincs, csak cserépben, ládában van paradicsomom, azt reggelenként körülnézem és ha csigát találok, összeszedem. Szerencsére még nem kóstolták meg, csak a jó tüskés kaktuszt.
Ízlések különbözők .......... _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 6821 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2014.07.08, 04:39 Hozzászólás témája:
Terimamy írta:
de a védekezést nem tudtam megnézni. Lehet, hogy nincs is.
Van speciális csigapor. Nem is drága
Nem túl frekventált helyeken (pince, műanyag vízvezeték cső környéke...) pedig az egyszerű konyhasó is megteszi. _________________ Vackor
--
Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb ötletek lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Tegnap a TV hírekben láttam, hogy a káposzta földön mennyi meztelen csiga van, de a védekezést nem tudtam megnézni. Lehet, hogy nincs is.
A kertünkben még nem nagyon láttam, de a fürdőszobában találtam egyet.
Hogy került be nem tudom, vagy cipővel vittük be,vagy a vízvezeték cső mellett mászott be. Még soha nem találtam a lakásban, pedig 44 éve építettünk. Most aztán leshetem. Olyan undorítóak.
Lius, sajnálom a virágaidat! _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Csatlakozott: Apr 01, 2012 Hozzászólások: 1929 Tartózkodási hely: Fejér megye
Elküldve: 2014.07.06, 21:32 Hozzászólás témája:
Bauka! JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!
Én ezért vagyok oltári mérges:
Hat Angyaltrombitámból ő a legszebb. Mindenemet felfalnak a meztelencsigák. Már nem tudom mit tegyek ellenük, hiába írtjuk őket, egyre több van. A csigaölőt már nem bírjuk anyagilag, (2640 m2-es a telkünk), a fahamut, mészport szórom állandóan, sózom őket, meg csinált a férjem egy ölő szerszámot, amivel ketté, vagy háromfelé vágjuk őket, de mégis tele a kert velük. Reggel- este ez a szórakozásunk.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban