Csatlakozott: Jun 07, 2012 Hozzászólások: 2312 Tartózkodási hely: Ukrajna,Csap varosa
Elküldve: 2015.01.07, 19:42 Hozzászólás témája:
Egyenlő jogok.
Férj a feleségnek:
- Gondoltad volna drágám, hogy a házastársakat ugyanolyan jogok illetik meg?
- Fogd be a pofád Béla és vasalj tovább!
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7889 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2015.01.01, 16:00 Hozzászólás témája:
Újévi fogadalmaim:
- Minden reggel gimnasztikázni fogok! Legalább egy felülést.
- Tenni fogok a környezet védelméért: nem taposom össze a Himalája havát.
- Az egészséges életmód apostola leszek: senkinek nem adok a pálinkámból!
- Hűséges férjként fogok élni. Orális szex nem számít! _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Csatlakozott: Jun 07, 2012 Hozzászólások: 2312 Tartózkodási hely: Ukrajna,Csap varosa
Elküldve: 2014.12.29, 21:12 Hozzászólás témája:
Egy hétfő reggel a postás éppen szokásos körútját rója, amikor látja, hogy Kovács jön ki a kukához egy láda üres üveggel a kezében.
- Csak nem házibuli volt nálatok a hétvégén? - kérdezi a postás.
- De, még szombat este volt a buli, de csak most kezdek magamhoz térni. Vagy 15 pár volt nálunk, és egy kicsit bevadultunk. Elég sok pia fogyott, aztán Ki vagyok én?-t játszottunk - mondja Kovács.
- Azt meg hogy kell?
- Minden pasi bevonul egy szobába, és egyenként jönnek ki, felül álcázva, alul semmiben. A lányok pedig próbálják kitalálni, ki lehet.
- Hű, de kár, hogy nem voltam itt! - kiált fel a postás.
- Talán jobb is, mert legalább ötször hangzott el a neved...!
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7889 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2014.12.27, 08:49 Hozzászólás témája:
Ilyenkor, év végén, év elején elő szokott kerülni ez a táblázat. Ami azt illeti, valamikor a 90-es évek elején láttam először, s azóta minden évben, változatlanul...
Talán azért, mert a változások nem olyan mélyrehatóak, hogy megérné egy új táblázattal bíbelődni? Talán azért, mert ez a táblázat lassan már optimista? Talán azért, mert szégyelljük, hogy elsősorban mi tehetünk róla?
_________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban