Jó lenne vennem egy újat, de sajnos nem értek hozzá. Ennél többet szántam ugyan rá, de itt ezt a gépet találtam, érdekelne hogy milyen lehet egy ilyen.... _________________ http://hetszinvilag.lapunk.hu/
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42825 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2014.06.25, 18:13 Hozzászólás témája:
Ide is beteszem Gloriosa kérését.....segítsen valaki, aki tud!!!
[quote="gloriosa"]
S.O.S. Segitség!
i Kölcsönadtam a fényképezőgépem egy ismerősnek. Levette az általa készitett képeket is. Azóta nem tudom áttenni a felvételeket a számitógépre.Hiába kapcsolom össze, nem reagál. Azt mondják, hogy valamit elállitott. De, én annyira nem értek hozzá, hogy az már tragédia.
Kis helyen lakunk, nincs is senki, akihez n fordulhatnék. A gép neve:
OLYMPUS Digital Camera SP-600UZ Basic Manuál.
Kérem, ha valaki tud, segitsen, mertrt a nyugdijamból én már nem veszek fényképezőgépet. Szóltam, hogy valami történt a géppel, de egyáltalán nem reagáltak. Eddig is a lánypm vette le, de, most megharagudott, azt mondta, csináltassam azzal, aki nek odaadtam.
Nagyon bánt, mert egyedül vagyok, és a fényképezés, és az i ternet volt az egyetlen szórakozásom. _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban