Még egy pár db törpe íriszem van eladó...addig szeretném eladni amig még nem virágoznak, és nem nőnek meg (a súly miatt!) Igaz törpe, de a gyöktörzse miatt azért van súlya!!!!
Megtalálható a 2.oldalon, csak egy kicsit előrébb hoztam ....elnézést!
Köszönöm előre is!!!!!
Csatlakozott: Mar 26, 2014 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2014.03.26, 20:46 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Keresek Budapesten fokföldi ibolya leveleket, sarjakat. Bármilyen színű lehet.
Keretem sajnos eléggé korlátozott jelenleg...
PÜ-ben írjon, aki esetleg tud segíteni.
Előre is köszönöm!
Vennék duplavirágú, rózsaszn angyaltrombita hajtásokat, gyökér nélkülire gondoltam. _________________ Mert a megbocsájtás az az illat, amit az ibolya hint arra a cipősarokra, amelyik eltapossa őt!
sziasztok kedves Gazoskák!
szeretnék pár magam kis kertjéből szedett magocskát eladni, !
ha érdekel valakit szívesen megbeszélem vele, pár növényke magját már el is küldtem ,de még van belőle felesleges ezért eladnám.
Magok listája:kék csillagfürt mag.2 adag van még .120Ft/adag
mini rézvirág mag,ez kisebb a termetét és a virágfejét illetően mint a hagyományos legényrózsák.35cm magasra nő meg, és rózsaszin, fehér és narancs színű vegyes mag.3 adag mag van.150ft/adag
lila Datura mag 2adag 120ft/adag.
vegyes bársonyvirág mag 3 adag.100ft/adag
fátyolvirág mag. 2 adag 100ft6adag.
zeta mák magja 2 adag 150Ft /adag.ez tavaszi mák magja
sütőtök édes hosszúkás 2 adag 100ft/adag
korai fürtös uborka magja, első és másodvetésre is alkalmas 2 adag van 50ft/adag
szép kert széli dísz ,s a madarak eledele is később ,óriás napraforgó magja ,ez kb2 méter magasra nő meg hatalmas tányérokat hoz.
2 adag magom van belőle 100ft/adag
különleges virágú ,nagy rózsaszin virágokat nevelő, illatos kaliforniai tündérvirág.ezt egy sorba kell vetni májusban a fagyok elmúltával ,és mivel picike magjai fényre csíráznak a sort nem temetjük be.rezgő levelek közt a nyáron ékes virágot bont.
2 adag van belőle 250Ft/adag.
vöröshagyma magja hosszúkás ,azért szeretem nem rothad meg. 3 adag 50Ftadag
selyemakác magok szép rózsaszín virágzatú, üde zöld nyáron a lombkoronája saját szedésű magok ,3 adag 200ft/adag
ennyi felesleges magocskám van,amit nem tudok elvetni, hely hiány miatt.ha valakit érdekel, mindent szívesen meghallgatok.
szép napot kívánok mindenkinek.
Timka _________________ Ami virág az csak szép lehet.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban